Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 24 194
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
В Кауфланд бананите бяха 3, 60 лв днес. Но бяха оставени в мястото с намалените плодове и със скрит етикет и всички грабеха от там, мислейки си, че са намалени на 2 лв

# 46
  • Буркина Фасо
гледам брошурата на Т-маркет, бананите в момента са 2.19, а от вторник 2.29 лв.
голяма е разликата с другите.

# 47
В Билла страдат много от липса на персонал и честно казано ми писна с проблемите там. Живея в близост до такъв магазин и често се налага да пазарувам там.
Спорила съм и съм се карала с персонала, защото се начисляваха 25 стотинки (по спомен) на всичко, което купиш насипно, като маслини, салати от студената витрина. Един път поисках нарочно да ми сложат маслини в плик. Слагат ми. На касата директно с баркода на маслините излиза и цена за кутия. Помолих да ми махнат сумата за кутия, която видно не съм ползвала - не може. Върнах направо маслините. Понякога имат абсурдни “правила”.

Тая смешна верига  я "благославям" ежедневно!
Няма по-скапана управа от тяхната!

Персоналът и клиентите страдаме от всичко това. Да вземат да се изнесат/продадът на някой който ЗНАЕ ИМОЖЕ да се справи с това!

Писнало ми е от липсващи стоки, липсващи цени, намален асортимент, неработещи каси на самообслужване или липса на персонал, ако се наложи корекция на тях, мръсни кошници, високи цени и т.н.Rage

# 48
  • Melmak
Така е, съгласна съм. Наскоро гледах клип как понеже имало проверка от централата на Билла и видиш ли конкретния магазин яко зареден, всичко чисто, наредено.
В магазина до нас се зарежда само сутрин и до обяд. После няма персонал. Моя приятелка почна работа там и напуска след два месеца. Каза, че не издържа. Не могат да заредят следобяд стоки, защото няма кой. И честно казано на мен ми писна, влизам за елементарни неща и не следя много промоциите, искам нещо от рода на лук, морков, чушки и картофи, но то просто няма.

# 49
  • софия
на втори януари , заредена със списък /в 11ч/  влизам в кварталната Билла.....от 8 неща си излязох с една зелка...но на касата улучих една от адекватните касиерки, която с волско търпение обясняваше на един пияница и на една глуха баба еврото  и бележките
билла не си обновяват етикетите адекватно и бързо....освен зелето , другите продукти или ги нямаше или си бяха на място но не с цената от брошурата
А и 4 пъти си оставам багаж в новите им уж шкафчета и всеки път трябва да издирвам персонал да дойде да ми го отвори....
почват леко да ми напомнят на т-маркет.

# 50
  • Бургас
Скрит текст:
Абе, тез нормални ли са?
Как 24  лв?
Аз го взимам на 7-8 лв
казвай магазана където се продава за 7-8 лв. сега.
Едушо, Едушо, но само класик и само един грамаж ли е? може и от там да има разлика в цената.

Същият вид, като на снимката от другият пост, 250 гр е около 7-8 лв
При следващото си посещение в магазина ще ви го снимам. Дори преди около 2 месеца беше  на цена 5,60 мисля. После го вдигнаха.
Магазина е ,,Анет,, в Бургас.
Надявам се, че няма да ме изненадат с висока цена утре Simple Smile

# 51
Няма по-лошо обсужване от Т маркет. Била съм свидетел как се карат (ама скандал с крясъци) пред клиентите. Дори се държат и нагло понякога... Като цяло избягвам тази верига. Особено като купих от тях развалени шоколадови бонбони (в срок на годност до юни 2026 г).

# 52
  • Melmak
Години наред съм близо до Т маркет и беше много зле. В един момент спрях да ходя там, защото имаше непрекъснато проблеми, управителката беше много зле, персонала също. Един ден изпразниха целия магазин, пълен ремонт и отвориха с нов персонал. Предимно украинци бяха, хората работеха адски много, бързо, зареждаха всичко непрекъснато. Бях впечатлена. Това продължи няколко месеца, съвестния персонал си тръгна и сега пак е зле Sad

# 53
Днес случайно забелязах, че бананите в Била са 7.02 лв/кг., в Глово. В магазините колко са, някой знае ли? Кроасаните с масло са 1.74 лв. В Лидл и Кауфланд са по 96 ст. Не, че и там не са увеличени след Нова година, но със няколко стотинки.
Скрит текст:

В Лидл са 5.65 лв за кг, но са някакви био.
В Била не съм ходила днес, утре мога да погледна.

# 54
  • Буркина Фасо
Години наред съм близо до Т маркет и беше много зле. В един момент спрях да ходя там, защото имаше непрекъснато проблеми, управителката беше много зле, персонала също. Един ден изпразниха целия магазин, пълен ремонт и отвориха с нов персонал. Предимно украинци бяха, хората работеха адски много, бързо, зареждаха всичко непрекъснато. Бях впечатлена. Това продължи няколко месеца, съвестния персонал си тръгна и сега пак е зле Sad
не ни се работи на нас, българите. и това е проблем във всички вериги. като дойде чужденка в колектива и веднага си проличава обслужването - зад щанд или каса.

# 55
200 евро и 500 евро банкноти, може да са закони платежно средство, обаче...
Хранителните магазини са приели, че няма да приемат тези номинали...
Няма обаче. Законите са над всичко. Нищо не могат да приемат магазините, което противоречи на законите.

# 56
Сподели после къде са ти приели банкнота 500 евро.

# 57
  • София
Сподели после къде са ти приели банкнота 500 евро.
Подарете ми няколко такива банкноти и ще направя статистика къде приемат и къде не. JoyJoyJoy

# 58
Преди доста години едвам "оправих" две 200 еврови банкноти на един приятел в Испания, пък вие си говорете, как е по закон.
В Кралския дворец имаха машинка за преглед на банкноти и приеха едната без проблем, другата пак в някакъв музей май я пробутах.

# 59
Преди доста години едвам "оправих" две 200 еврови банкноти на един приятел в Испания, пък вие си говорете, как е по закон.
Затова са създадени органите, които следят за спазването на законите. Като ги глобят такива, ще приемат след това всичко. И стотинките по 1, 2 и 5 не ги харесват, ако им платиш само с такива, ама ако ги дължиш, си ги искат.

Общи условия

Активация на акаунт