Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 24 224
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Зеленото Едушо ми харесва (но не толкова , колкото италианските кафета). Фемили е слабо.

# 76
  • Бургас
На нас ни харесва Едушото.

# 77
Ще  взема за проба тогава. Сигурно, съм попаднала на лоша партида, но 3 пъти едно след друго ме отказаха от марката

# 78
  • велико търново
Здравей те купих ютията от Билла. К
Мога ли да я заменя с друга или върна? Имам касов бон. Не знам колко дни е срокът

# 79
Мога ли да я заменя с друга или върна? Имам касов бон. Не знам колко дни е срокът
https://www.billa.bg/za-billa/billa-garancii

# 80
Кафето едушо в жълтата опаковка, което коментирахте на предните страници, от утре в Била е с купон за 34 лв. Щом с купон е 34, редовната цена кой знае каква е.
На рекламата не обърнах внимание обаче кой вид е мляното или на зърна.

# 81
  • Буркина Фасо
на зърна.

# 82
Кафето едушо в жълтата опаковка, което коментирахте на предните страници, от утре в Била е с купон за 34 лв. Щом с купон е 34, редовната цена кой знае каква е.
На рекламата не обърнах внимание обаче кой вид е мляното или на зърна.

На зърна и е 1 кг.

# 83
  • София
Т - мартек е един от най -нериятните ми магазини за пазаруване, но е точно до нас. И сега около мързеливите празнични дни, няколко пъти пазарувах дреболии от там - и забелязах нещо интересно. Плодовете и зеленчуците са им ЧУДЕСНИ и на много добри цени. Тази година за първи път купих помео - което да е вкусно и да става за ядене - точно от там и то за 2.29лв . В кауфалнд /лидъл купувах няколко пъти за 5лв + и заминаваше директно в кофата.
Чери домати  - тарелка /250гр/ за 1.69лв - най- вкусните които съм купувала в последно време. Не знам от къде зареждат ,но ги хваля !

# 84
Забелязала съм, че плодовете и зеленчуците, които зареждат от Гърция, са хубави. Понякога има такива и от България (особено в сезон). Разбира се, имат и много увехнал спанак, салати или някои зеленчуци на моменти... Но и има разлики по магазините - преди имаха магазин в един мол, там не ми харесваха плодовете и зеленчуците спрямо тези в магазина до нас.

# 85
  • велико търново
https://www.billa.bg/za-billa/billa-garancii
Моля за съдействие съфорумнки. Откуп що ми отказаха да върна ютията. Вече не можело. Пробвах я работи, но е слаба и не прави пара.

# 86
  • Бургас
И защо да не може? Какво ти казаха?

# 87
Ако е дефектна няма как да откажат, но могат да я вземат за ремонт. За директно връщане при положение, че вече е отваряна и ползвана не знам дали Била имат такава практика. То и Кауфланд и Лидл го отмениха това заради висок процент злоупотреби.

# 88
  • велико търново
Казаха не може вече е отворен а кутията.званяха на управителката каза в понеделник като е на работа.вече не може.какво да кажа за ютията? слаба не глади и не прави пара.само на най силното.просто не ми харесва тази ютия.

# 89
  • софия
то как да знаеш, че не става, ако не я отвориш и ползваш веднъж поне?

Общи условия

Активация на акаунт