🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 35 362
  • 411
  •   17
Отговори
# 195
  • SF
Може да пускат слухове, за да се говори за тях. То иначе с какво да блеснат?

Конспиративните настроения са много разпространени.
Какво значи да пускат слухове, за да се говори за тях?! Всяка втора връзка между реалити герои или актьори, се разглеждат като Пиар акции.
За тях се говори само лошо. За какво им е да се говори? Всяка лоша дума влияе негативно върху кармата.
Не мислете, че сега, ако ги напсуваме тук, в касичките им ще влязат по 1000 евро. Изобщо нямате понятие от реклама и пиар.

# 196
Не беше ли в епизод от някой сериал?

Възможно е, знам само, че дъвчаше дъвка по много грозен начин и имаше една реплика.....

# 197
Вчера гледах Валерия в Черешката, с голямо самочувствие е, малко надменна.. Много влюбена в приятеля ѝ, който ми изглеждаше досущ като тоя Денис.

# 198
Не беше ли в епизод от някой сериал?
Изобщо не съм я забелязала и не ми е направила впечатление, респективно не я помня от тв сериала Братя(където по сценарии бая мацки играеха платени жрици), но назад в темата някой беше пуснал снимка на кадъра с нея.
Ами явно си я влече да е популярна по един или друг начин. Нещо Темида не я е приласкала.

# 199
  • София
Гледам Валерия и Венета в "Черешата на тортата". Тези двете защо си мразят така?

# 200
  • София
“Райския ерген” не гледах, но следях темите тук и напускащите в Надкаст. Към края почнах да се ориентирам кой кой е 😂. Като страничен наблюдател разбрах, че това е само шоу и всички имат определени роли, раздадени според характерите и темпераментите им. Нищо не е истинско или почти 😉…

Гледайки визитките на новите “ергени” 🤔,
Е1 - “бизнесмен”, живеещ в Лос Анджелис / западното крайбрежие/, а бизнесът му в Оклахома / централен щат, доста отдалечен от LA /…
Е2 - завършил право, но артистичната му душа търси изява, сцена… и става брокер - една много артистична професия 🫣😆.
Е3 - дипломиран лекар, но не практикува …
Къде ги намират тия? Те още не са намерили себе си 😂… Че не са дошли за любов, е ясно, но ако тя случайно ги намери, те дори няма да разберат 😂. Дано поне издържат на хейт 😉

# 201
Гледам Валерия и Венета в "Черешата на тортата". Тези двете защо си мразят така?
Не могат да си разделят Дупница Laughing

# 202
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е чак толкова отдалечен,на 3 часа полет от ЛА. Не го знам какъв бизнес върти в Оклахома насред нищото.
Интересен ми е от тази гледна точка. Другите не знам - и те някакви измислени герои,но поне не се правят на милионери и голямата работа.
Този с къдревата коса ми е най-симпатичен чисто визуално. (на снимки).

Да,тази седмица Черешката се тресе от скандали и остри реплики:)  Тези двете не спряха да правят селски панаири всяка вечер.

# 203
Не е известно какъв е точно бизнесът на Кристиян, (Weatherford, OK) и (Williams, OR). Но само на телефона  виждам и текущо дело от JPMorgan Chase в California- Commercial and Trade Debt collection,  не е приключило (Hearing August 6, 2026). Не мога да твърдя, че е той. Затова не давам линк
Има и статия за Кристиян  от октомври 2025 от kliuki.bg.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 03:55 от Dimana12

# 204
Не е чак толкова отдалечен,на 3 часа полет от ЛА. Не го знам какъв бизнес върти в Оклахома насред нищото.
Интересен ми е от тази гледна точка. Другите не знам - и те някакви измислени герои,но поне не се правят на милионери и голямата работа.
Занимава се с отглеждане на канабис за медицински цели, пише в представянето му.
https://life.dir.bg/shou/kristiyan-genchev-uspyal-v-biznesa-goto … bovta-v-ergenat-5

# 205
  • Sofia
Към 11ч Виктор и Кристина ще бъдат в студиото на “Преди обед”.

# 206
Не могат да си разделят Дупница Laughing
Защо и аз си спомням, че тази Венета май беше от Дупница, а пък вчера говореше за Перник?! Тя ли казваше в Ергеня, че е завършила "фармацевтика" в средното специално училище в Дупница или я бъркам с някоя друга звИзда? Въпреки всичко тя ми е по-симпатична от другита дупнишка инфлуенЦърка с рязан нос.

# 207
Аз помня, че Венета е от Кюстендил, Валерия е от Дупница.

10.52 Кристина и Виктор в “Преди обед”

# 208
  • София
“Райския ерген” не гледах, но следях темите тук и напускащите в Надкаст. Към края почнах да се ориентирам кой кой е 😂. Като страничен наблюдател разбрах, че това е само шоу и всички имат определени роли, раздадени според характерите и темпераментите им. Нищо не е истинско или почти 😉…

Гледайки визитките на новите “ергени” 🤔,
Е1 - “бизнесмен”, живеещ в Лос Анджелис / западното крайбрежие/, а бизнесът му в Оклахома / централен щат, доста отдалечен от LA /…
Е2 - завършил право, но артистичната му душа търси изява, сцена… и става брокер - една много артистична професия 🫣😆.
Е3 - дипломиран лекар, но не практикува …
Къде ги намират тия? Те още не са намерили себе си 😂… Че не са дошли за любов, е ясно, но ако тя случайно ги намери, те дори няма да разберат 😂. Дано поне издържат на хейт 😉

А кой нормален мъж със стабилна професия и кариера ще зареже всичко с месеци, за да се търкаля по диваните в Шри Ланка и да мачка разни платени труженички, които са влезли само, за да си вдигнат цената?

Каквито момите - такива и ергените. Всички търсят себе си (много модерен израз за хората, от които чеп за зеле не става)

# 209
Ергенът от САЩ ако е толкова успешен нещо се съмнявам да влезе там.
По-скоро ми прилича на актьор ходещ постоянно на кастинги.
То и този Алек уж беше бизнесмен а някой беше писал че е някакво хипи и въобще не е милионер.
Гледах му един подкаст и той май нищо не работи.
И каза че е ок жена му да работи той да гледа децата, понеже жена му е адвокат

Общи условия

Активация на акаунт