🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 34 469
  • 392
  •   1
Отговори
# 225
  • Street of Dreams
Изглеждат ми щастливи и хармонични, дано им се получи. Виктор уж консервативен, а не вярва в брака - децата били по-важни. Ми както искат, но аз не разбирам.

# 226
  • София
Извинявайте, ако е било дискутирано, обаче някой може ли да сподели защо са се разделили Джани и Габи?

# 227
Огледалата са огледалца Trollface

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 18:48 от Berussa

# 228
  • Street of Dreams
OMG пак е с онази рокля! Ще пропусна поредната доза отрова.

# 229
Ситуацията е толкова нелепа! Представям си как седят на празничната трапеза и Викторо в детайли разяснява на тъстовете в какво са се съсредоточили с дъщеря им. Това не е ли интимен акт, който се оповестява само, ако е дал резултат? А дали са го обсъдили и с неговите родители? Аз съм в ступор Stuck Out Tongue

Тати е ударил по масата, че не може така неговата принцеса да я развяват насам-натам вечно и годинките се трупат. Викторо пък се е хванал заради заможният тати с нея и ще прави каквото му кажат.

# 230
Лол, Виктор не вярвал в брака ли... Изобщо не ми е ясно що за хора се правят на интересни с тази позиция. Напоследък само такива мнения слушам около себе си и в социалните мрежи. И никаква реална обоснованост защо.

Рядко гледам Черешката на тортата, но си пуснах сега вчерашния епизод и тази Валерия е супер напрягаща. Pick mee, chooooose me, waaaant me, I'm so different than everyone else... е нейното.

# 231
Последно Виктор и Кристина разделени ли са?

# 232
Заслушах Дениз, послъга за едни пари за паркомясто или гараж. Поискала ги е, ама така овъртоли обяснението и обърна нещата, че не, в никакъв случай не е искала пари от Виктор, ама на кого тя да разчитала, ако не на човека, с когото планували сватба, деца и да остареят заедно... Абе, лисица е тя! Върти, суче - невинна се изкарва за всичко, а Виктор - виновен за всичко. Ни единия, ни другия е цвете, но той се въобразява за милионер, какъвто не е, а тя за доброто и немеркантилно момиче с чисти намерения, каквато не е. Изобщо, надлъгвали са се един друг, но не им се е получило единия да клъвне и да повярва, та да стане нещо повече от това, което стана, а именно селски панаир!

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 19:26 от DiaMia

# 233
  • София
Изгледах и участието на Виктор и Кристина, и подкаста с Дениз. Ами сори, но определено двойката ми бяха по-приятни за гледане. Дениз с всяко появяване стига все по-дъблоки низини. А от всички участници и в двете, най-противна беше водещата на ПО.

# 234
Извинявайте, ако е било дискутирано, обаче някой може ли да сподели защо са се разделили Джани и Габи?

И на мен ми е интересно,  но като че ли темата умишлено се отбягва?

# 235
  • SF
Тръгна слух, че са се разделили вече, явно още не са, още....

А  пък ние го подехме и запяхме Арията на клеветата Open Mouth Open Mouth Open Mouth
Може пак да копираме "новини" от поничка.бг, клюки.бг, баничка.бг и шок и ужас.бг

~Tony~, кой отбягва темата?
Разделили са се поради несходство в характерите.
За да се разделят двама души, не е задължително да се случи нещо и то да се ползва за причина. Може лека-полека да стигнат до желанието да се разделят.

# 236
Няма да се разделят, те са обсъдили с родителите на Криси плановете си да правят бебета.
От това, което казаха, звучеше, че вече правят опити за бебе. Малко поизбързват, ако е така, ама те си знаят..
Как пропуснах посещението на Виктор в родния град.. тц тц, сигурно не са посмяли да излязат някъде навън, иначе щеше да има доста компромати.
Ами това е нарцистична клопка. Много ми е жал за Кристина. Тя ще бъде много тормозена, помнете ми думата. Дано се отърве навреме... много ще плаче тя

В момента е в период на идеализация и love bombing, подсилен от това, че трети човек страда (триангулация - лудата, меркантилна бивша).

Дениз в Найкаст - https://youtu.be/QH7gHRgU4tg?si=4_5lJHS1EFK0zyUo

Винаги ще съм на нейна страна, на Виктор му личи, че е токсичен и манипулативен от 100км. Той не го и крие спрямо поведението по подкасти. Не я харесвам и Дениз, но по историите си личи, че тя е била по-тормозената.

# 237
Колко е фалшива и тази Дениз. Само като ѝ видиш аутфита и става ясно колко струва изобщо няма значение какви ги къдри с лигав гласец.

# 238
Виктор уж консервативен, а не вярва в брака - децата били по-важни
Толкова е "консервативен", че си татуирал драскотини на гърба, напълнил чекмеджетата със s*x играчки и турил огледалца на тавана Grinning

# 239
Заслушах Дениз, послъга за едни пари за паркомясто или гараж. Поискала ги е, ама така овъртоли обяснението и обърна нещата, че не, в никакъв случай не е искала пари от Виктор, ама на кого тя да разчитала, ако не на човека, с когото планували сватба, деца и да остареят заедно... Абе, лисица е тя! Върти, суче - невинна се изкарва за всичко, а Виктор - виновен за всичко. Ни единия, ни другия е цвете, но той се въобразява за милионер, какъвто не е, а тя за доброто и немеркантилно момиче с чисти намерения, каквато не е. Изобщо, надлъгвали са се един друг, но не им се е получило единия да клъвне и да повярва, та да стане нещо повече от това, което стана, а именно селски панаир!
Съгласна съм, опитва се да се изкара светица. По-приятни ми бяха Виктор и Криси в ПО, той отказа да коментира Дениз, докато от нея очакваме още. Нещо подкаста й замря.

Общи условия

Активация на акаунт