🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 33 146
  • 390
  •   9
Отговори
# 240
  • SF
Огледалца... Simple Smile
Огледален таван!
Кой каза, че има и шкаф като в 50 нюанса сиво?

# 241
Толкова е "консервативен", че си татуирал драскотини на гърба, напълнил чекмеджетата със s*x играчки и турил огледалца на тавана Grinning
За гърба го видяхме, другото е просто и недоказано твърдение. Вие как го виждате този мишок неугледен в ролята на секси перверзник? Rolling Eyes

# 242
Водещата пита Криси за огледалата на тавана. Физиономията й просто беше безценна. 🤣

# 243
Дениз развенча мита за огледалния таван. Имало  само няколко мижави самозалепващи се огледалЦА. Липсвал е и шкаф с "играчки". Имал две или три. От всичките фукни на Крисчън Грей от Тему, истинска е само комплексарската татуировка. Не е милионер, не е перверзен и опитен любовник, не живее в хубаво жилище, не кара хубава кола... Просто мишка с логорея и смехотворно тату.

# 244
  • София /Абсурдистан
Мистър Грей е развенчан, край Joy

# 245
другото е просто и недоказано твърдение.
Той самият го потвърди на един от банкетите. Какво толкова има да се "доказва"?

# 246
Огледалца... Simple Smile
Огледален таван!
Кой каза, че има и шкаф като в 50 нюанса сиво?
Огледалният таван бил от огледалца, а "шкафът с играчки", 2-3 секс атрибута.

# 247
  • SF
Аз го имитирах него, но писмено не се разбира. Мнението ми трябва да бъде изтрито. Нищо де, да си ползва със здраве огледалния таван.

# 248
Esmee,  тук в темата виждам,  че не се коментират Джани и Габриела.  Овреме-навреме се появява плах въпрос и после нищо. Не следя коментарите редовно,  дори сега за пръв път писах, и не знам дали двамата просто не са интересни на аудиторията или коментарите се трият. Виж, че и сега единствено ти отрази въпроса. В същото време някои ситуации се коментират до откат. Чудя си се просто. За мен Джани беше истински страшен (откачен насилник) и някак си ми се иска да разбера мисленето на жена, която е с такъв мъж.

# 249
Ма то се оказа, че и патриархалното не било това, което всички разбират. Неговият патриархат бил модерен, разбирайте мъжът да поема отговорност за семейството. Не искал от жената само ракията и салата, а много даже правел всичко в домакинството. И авкорЦ  Криса го потвърди, че той основно домакинствал, а тя само малко му помагала. Искат да пътуват, но милионерчето явно е с бюджет на червено(брей тези милиони как се харчат за нула време...), че първо трябвало да изкарат пари, а след това да харчат.
Проверил е, че Криса няма нелицеприятно минало, което да е крила. Да видим след 5 години дали ще са заедно с две деца. Дай Боже!
Ами Джани и Габи очевидно не са обяснявали нещо конкретно, а и не е нужно и те да стават за изтривалка на публиката и затова нищо не е коментирано в тема с подробности. Решили разделили се, толкоз. Габи се е отърва от един психар и насилник

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 23:52 от Fatalina

# 250
И мен ми е интересно Джани и Габи защо се разделиха?

На мен цялостно Кристина ми изглежда адекватна ( колкото е възможно в тези среди )
Дениз пръска доста злоба, нивата са други.
Честно казано не ми хареса и че Виктор принизи факта че Кристина е била Мис България като каза че я виждал всеки ден в негови дрехи и за него не била нищо особено или нещо от сорта.

# 251
  • София
Как да ви каже някой като те запазиха мълчание, Джани единствено пуска видеа от болницата с баща си, в това състояние остава и хората да го питат за Габриела. Отрече да ѝ е посягал и затвори страницата, така че няма много какво да се обсъжда, докато другите продължават да се обясняват и затова още пишем за тях. Другият месец започва новият Ерген и ще ги забравим досегашните.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 00:55 от Niya-

# 252
  • София /Абсурдистан
На Джанко му хлопа дъската и нито една жена няма да го изтърпи.

# 253
Джани е много жалък, след като е решил на гърба на болния си баща да оправя щетите и да си чисти имиджа. Още повече ме отвращава с това си поведение. Видяхме го и него как обиждаше хората след излизането си от предаването. Не бил удрял Габриела, то насилника не действа само с удари. Да се скрие някъде и изобщо да не се показва.

# 254
Аз четох ,че Габриела не се интересувала ,че бащата на Джани е болен и не е искала да отиде при него.Джани в момента бил при болния си баща ,а Габи не била емпат.

Общи условия

Активация на акаунт