🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 918
  • 389
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз гледах само едно стори на Джани, в което обясняваше, че е до баща си, който е в болница в Албания и че са се разделили с Габи. Принципно, хората могат да се разделят и без някаква страшно драматична причина - особено сравнително нови двойки - та те бяха заедно под 6 месеца, започнаха връзката си в една неестествена среда, излязоха, поживяха заедно - възможно е в реалния живот да не са си допаднали, да е имало фактори, които в предаването липсват, а навън нагнетяват напрежение.
Гледах част от подкаста на Дениз - според мен, продължава да дъвче Виктор, защото самия подкаст е сниман по времето, в което за излизали Надкастите и многото подкасти с Дениз и Виктор. Иначе, послъга доста, но за някои неща е права - ако имаш финансови затруднения, най-нормалното е да се обърнеш към половинката/ годеникът ти - няма да се обръщаш към комшията. Развенча и мита за мистър Грей - това също беше ясно, че е дооооста преувеличено. Като цяло, Виктор сам се закопа, мъчейки се да се изкара някакъв страшен милионер и бизнесмен в предаването. Аз познавам двама души, с наистина големи финансови възможности - ами, и двамата дават мило и драго за половинките си (вярно, става дума за хора на 40+, а половинките са законните им съпруги и майки на децата им) и едва ли биха се оплаквали на околните, че жените им им искат пари за паркомясто. Разбира се, ситуацията на Виктор и Дениз е била по-различна и не казвам, че щом тя му е поискала пари е трябвало той веднага да ги даде, но в крайна сметка, разбрали са се, не и е дал, какво обикаля подкасти и се жалва като ощипана мома.

# 256
Дениз развенча мита за огледалния таван. Имало  само няколко мижави самозалепващи се огледалЦА. Липсвал е и шкаф с "играчки". Имал две или три. От всичките фукни на Крисчън Грей от Тему, истинска е само комплексарската татуировка. Не е милионер, не е перверзен и опитен любовник, не живее в хубаво жилище, не кара хубава кола... Просто мишка с логорея и смехотворно тату.

Хахаха, знаех си. 😄😄😄

# 257
  • София
Пуснах си забързан този каст с Дениз, доста късно излезе и като цяло нямаше кой знае колко актуални неща. Разказа и за гаража дето е искала да вземе, но не е имала възможност. Предложила той на негово име да го вземе, та после да може като тя събере парите да ѝ го прехвърли на нейно име, споделил, че таксите така били много. Мислели и за сватба през тази година..

Грозно е когато двама души се разделят и да си изкарват мръсните ризи. Криси и Петър от тази гледна точка добре постъпиха - не коментираха почти, продължиха напред.

Интересно ще ми бъде в новия сезон какви девойки са подбрали.

# 258
Аз четох ,че Габриела не се интересувала ,че бащата на Джани е болен и не е искала да отиде при него.Джани в момента бил при болния си баща ,а Габи не била емпат.

Тя го подкрепяше безусловно в предаването и веднага си тръгна.
За да не иска да отиде 100 процента е направил някаква мизерия.
Може би изневяра?!
То неговото малко на love bombing приличаше.
Да се оправи по-бързо баща му но това е манипулация за мен да я изкара черна нея…

# 259
  • SF
Тя го подкрепяше безусловно в предаването и веднага си тръгна.
За да не иска да отиде 100 процента е направил някаква мизерия.
Може би изневяра?!
То неговото малко на love bombing приличаше.
Да се оправи по-бързо баща му но това е манипулация за мен да я изкара черна нея…

А може би я е пребил!
Ама това са спекулации!!
Аз безкрайно не го харесвам него като външност, като поведение, като постъпки. Намирам го за елементарно момче, което борави с клишета и е доста обсебващ и задушаващ, но да си измисляме изневяра, МОЖЕ БИ... Не говори добре за нас.
Има достатъчно причини да прекратиш връзката си с Джани, за да гадаем за изневяра, бой, кражба...
Още колко гаджета ще сменят и двамата.... Не са на по 70, в главите им да напират мислите, че няма време за кога да подбират.
Ето затова не говорим в темата - защото нямаме достатъчно информация и
1. или ще цитираме жълти сайтове като поничка и баничка.бг
2. или ще си измисляме като бабички от пейката на скучна улица: ами сигурно я е пребил, ами сигурно я е ограбил, ами сигурно е спал със сестра й, ами сигурно е изневерил, веднъж боб й лиснал в лицето....

# 260
Дали я пребил или изневерил.. първото май е по-лошо.
За изневярата го бяха коментирали в тредс.
И не е заявено категорично.
Нали форума е за обсъждане.
Дениз, Виктор и Кристина какво ли не обсъдихме за тях ама за Джанката са мълчим…

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 12:15 от Ssstef

# 261
Виктор  И Дениз сами си се обиждат и си развяват кирливите ризи. , нищо не се знае за Джани и Габриела няма смисъл да се пишат измислици.
Пуснах си Дениз ,самият и маниер на говорене ми е много дразнещ.

# 262
  • София
Нищо не е казвал Джани лошо за Габриела, не я е обвинявал, единствен отрече жълтите статии, че я е пребил, друго не е коментирал. А Габриела пък съвсем нищо не е казвала, така че хората си измислят различни версии и в двете посоки.

# 263
  • София
Дениз развенча мита за огледалния таван. Имало  само няколко мижави самозалепващи се огледалЦА. Липсвал е и шкаф с "играчки". Имал две или три. От всичките фукни на Крисчън Грей от Тему, истинска е само комплексарската татуировка. Не е милионер, не е перверзен и опитен любовник, не живее в хубаво жилище, не кара хубава кола... Просто мишка с логорея и смехотворно тату.

Аз лично на бивши не вярвам. Както се знае, всички се събираме с котета и пиленца, а се разделяме със свине и говеда Grinning

# 264
Тук според мен всеки обсъжда някакви теории за всичко. Не ми се вижда нищо особено, все пак е форум

# 265
Аз също няма да обсъждам Джани и Габриела, защото абсолютно нищо не знам.Те нищо не са казали.Другите не слязоха от ефира - подкаст след подкаст, сутрешни блокове, затова им обсъждаме глупостите, защото те сами си ги развяват.
Например не ми остава време да напиша за последната изява на Кристина и Виктор.Много са ми странни заедно са от вчера, а деца тръгнали да правят .Да категорично си е тяхна работа, но на мен ми е странно.Колко се познават.Нали хората се опознават в различни ситуации, в трудности, мислят ли си, че с киснене по басейни с шампанско по инфлуенсърски почивки са се опознали истински😃
И другото странно до преди няколко месеца, защото и половин година са 6 месеца Виктор стягал сватба с Дениз.Кристина пък помня в едно интервю с Туджаров точно след финала обясняваше един вид, че иска деца от Петър.И само след няколко месеца връхлитат в нова връзка с 300 и искат деца.Супер прибързано за мен.

# 266
И другото странно до преди няколко месеца, защото и половин година са 6 месеца Виктор стягал сватба с Дениз.Кристина пък помня в едно интервю с Туджаров точно след финала обясняваше един вид, че иска деца от Петър.И само след няколко месеца връхлитат в нова връзка с 300 и искат деца.Супер прибързано за мен.
Това екстремно бързане във връзките е доста типично за един тип хора. Да не казвам термина, на едно цвете е кръстен.
Кристина и Виктор са "търкулнало се гърнето и си намерило похлупака". И двамата искат да са известни и се имат за много повече, отколкото са. Да са щастливи и да не ни занимават повече със себе си.

# 267
За тези които питаха за Джани и Габриела
Интервю с Джани

https://darik.bg/dzan-mikele-razkri-zasto-se-razdeliha-s-gabriel … inski~511219.html

И стори на Габриела, доста подобни качва и свързани с любов и как само това иска.
Не като повечето с 50те бона, така че това с изневярата май не е толкова нереалистично

# 268
  • SF
Ами в тази статия Джани не казва нищо ново, лошо и различно, което да даде старт на нашето обсъждане. Разделили са се поради несходство в характерите.
Добре, давам старт на обсъждането. Според мене бяха с подходящи характери, защото Габриела е една от малкото жени, които търпеше с разбиране изблиците на Джани, даваше му шанс да се изкаже, да се обоснове, да изслуша и неговата гледна точка и стоеше до него като подходящата за него жена.
Не мисля, че много съвременни жени могат да заемат нейното място до Джани и да възприемат спокойно неговото поведение.

# 269
То и търпението и даване на шансове е до време с такъв примат. Не, че Габриела блести с много акъл, но все си мисля, че тя приемаше дори с насмешка някои изблици на "Приятно ни е".

Общи условия

Активация на акаунт