🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 38 875
  • 434
  •   1
Отговори
# 420
Преди около 2 месеца Елена си беше пуснала CV към една агенция за подбор на кадри.За Англия става дума.Информацията ми е от първа ръка,дето се казва,но не съм се интересувала какво е станало.
Елена се премести в Лондон, по Любов, заедно с котката си. Нова глава в живота си е отворила.

# 421
Доколкото подразбрах от постовете на Елена, е получавала откази на много работни места, на които е кандидатствала. Дано е намерила нещо.

# 422
Тоест е заминала при мъж? Радвам се за нея, дано да им се получат нещата.

# 423
Виктор в подкаста на Кукушев си казва, че няма нищо лошо в "за милиони няма закони". Не нарушавал законите, но се възползвал от вратичките в тяx. "Щом има вратички, аз ги отварям".

Бил губел пари от xейта в интернет, понасял щети от отрицателната вълна с/у него.  Ами да се замисли защо е така.

# 424
Между другото преди малко в темата “Знаете ли кого видях” са писали, че са видели Виктор и Кристина в някакъв фитнес в Младост, пък те си пускали снимки от хотел. Не ги следя и не знам, казвам само какво прочетох.

# 425
И Кукушев каза в подкаста, че жена му видяла Виктор в супермаркет в Младост 4, купувал кокосова вода (Виктор се оправда, че била за Кристина) Grinning
Не живеят в тузарски квартал значи Grinning Резиденшъл парк е наблизо, да идат там, милионерът може да си позволи.

# 426
Дениз живее в Люлин 2. Квартал като квартал. Спалните на София.

# 427
Между другото преди малко в темата “Знаете ли кого видях” са писали, че са видели Виктор и Кристина в някакъв фитнес в Младост, пък те си пускали снимки от хотел. Не ги следя и не знам, казвам само какво прочетох.
Ами то не пречи фитнесът да е в хотел в Младост.

# 428
Нещо по темата - не се вълнувам много за новия Ерген, защото миналият на Николов ми беше малко скучен. Но може би Мартин като главен герой е развалил усещането ми Simple Smile

Иначе Елена от С2 е в Лондон, да.

# 429
Явно "милионера" Виктор живее някъде в Младост. Не съм изненадана, не очаквам да живее в престижен комплекс. Много са ми престорени тия хора, от както са заедно нито една, дори и кратка почивка извън България, а си придават вид, че водят уж луксозен живот.
Наблюдавам, че почивките им са само по покани от инстаграм кариерата на Кристина, Виктор явно няма особено желание да я заведе, а има толкова бюджетни опции..

# 430
Дениз в стори в ИГ е споделила,че ще празнува 14 февр. на Пукет

# 431
Оф, какво още имат да кажат тези хора, направо станаха досадни вече… Пък с тези заглавия още повече -„Не платих сметката, защото…” и се очаква стадото овце да пускат подкаст след подкаст.
Изобщо не ме интересува въпросната сметка и случая около нея, пресолиха вече манджата и не са ми интересни грам. То едно и също се върти, как ли пък ще пусна поредния еднакъв подкаст. Хич не бих си губила времето. Видя се, че искат да стават инфлуенсъри и се чудят кое студио да обиколят по-напред със „скандалните” си разкрития.
П.П. Сега виждам стори на Нати, в което някакъв последовател твърди, че в подкаст Тихомир е казал, че тя била обсебена от него. Някой слушал ли е подкаста с него, за да потвърди?

Ха, браво на Натали! Кратко, точно, ясно и възпитано го е нокаутирала. Изобщо не го очаквах от нея, затова пък максимално се изкефих. Аз гледах, беше при Дениз - тя го подведе с хихикания и недомлъвки и той, нали си е нарцис, захапа веднага. Смешко.

# 432
Ами то не пречи фитнесът да е в хотел в Младост.
Останах с впечатление, че е извън София този хотел. Някакви сторита имало, пък в същия момент били във фитнеса.

# 433
Рекламните видеа доста често минават през предварително одобрение или имат планиран час на качване. Освен това е доста неразумно да качваш неща в реално време и всеки да може да види къде си и да дойде да ти досажда.

# 434
Джия от втория сезон на "Ергенът" ще е последният участник в "Бърлогата"

Общи условия

Активация на акаунт