🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 62 103
  • 682
  •   10
Отговори
# 660
  • София
Това е безумие, родителите да участват в подбора на участничките. Grinning
Абсурдно е просто.

Иначе мернах от промото, Яница от сезон 2 на Един за друг. Беше много лигава и студена тогава. Разделила се е с Момчил и сега айде да се рекламираме малко. Аман от такива обикалящи предаванията. Искам сезон с тотално неизвестни. Касиерка от Белоградчик и продавачка на сергия от пазар в Пловдив и т.н.

# 661
Епизодите ще се качват дни по-рано на Voуо

Сега пак ще има войни... "не пишете спойлери, не издавайте, не всички имаме войо" и бла бла бла... Едни по-напред с материала, други по-назад...

# 662
Аз се радвам на тази новина,имам Voyo и ще се възползвам!

# 663
И вече като върви анонсът по ТВ (не се води спойлер), кои от тези физиономии разпознавате?

# 664
Доволен съм, че са сменили къщата/вилата. Миналогодишната изглеждаше доста неподържана, сравнително евтина и да не кажа на моменти дори някак мръсна.

Това, което видях като кадри на новата къща/вила ми харесва. Изглежда доста по-екзотично и красиво.

Ще ми се церемонията на розата да прилича повече на тези от първите три сезона. Бяха къде къде по-изискани и самите церемонии и момичета. Да, вярно е, че на някои гримът и прическите не бяха много добре направени и приличаха на маймун Пешо, но както видяхме миналата година като си ги правиха сами не беше много по-добре.

И да знам, че времето не позволява дълги тежки бални рокли (ще умрат от жега), но някакси не ми и стои естетически добре на церемонията да са с екипчетата от Тему за по 10 евро. (това е мое мнение)

Дано церемониите тази година да са някъде на закрито, където има климатик, оставете роклите и тоалетите, но от жегата и влагата доста се потят и лъщят и (ще се повторая) не ми изглежда добре естетически, атмосферата на предаването се разваля. Друго си е да ги държат цяла нощ на вятъра и да умират от студ хаха (шегувам се, разбира се).

# 665
По повод участието на роднини, родители, явно това, че татко Танко, Ксения, майката на Евгени още се споменават, не е убягнало на продукцията...Те веднъж само се появиха и са по-известни от повечето ергенки...

# 666
Аз чакам някой да разкаже кои са момичетата от скрийншотовете, само една ми изглежда с позната физиономия, но нямам представа коя. 😄

# 667
Момичето от последната снимка с червената коса е участвало в Един за друг С2 с мъжа си тогава Момчил, отдавна бивш. Казва се Яница живее във Варна, работи като маникюрист.

# 668
# 669
Тази Яница не беше ли една с червеникава коса и груба катто поведение? Не ги разпознавам по снимките, с телефона е трудно.

# 670
Пламена Елинова се казва дамата, която изглежда сякаш е подушила нещо гадно. Joy Не очаквам да покаже много.
Скрит текст:
П.С. Маринчо е голямо котенце Sweat Smile Само заради него ще гледам този сезон.

# 671
  • България
Натъпканата с филъри е по-страшна от Даниела, косара и ана-мария заедно. Лицето й ще експлодира.

# 672
В промото разпознах и Анастасия Хаджиева заради гостуването ѝ в студиото на “Преди обед” преди няколко месеца. Беше представена като “административен секретар в клиника за пластична хирургия в Лондон”. За разлика от останалите момичета, които гостуваха с продуцента, не я попитаха за кой ерген ще се бори. Остави ми усещане за изкуственост отвътре и отвън.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 673
Момичето от 4-тата снимка ми е много познато, но нямам представа от къде. Другите, които назовахте, не съм ги чувала никога.

# 674
В промото разпознах и Анастасия Хаджиева заради гостуването ѝ в студиото на “Преди обед” преди няколко месеца. Беше представена като “административен секретар в клиника за пластична хирургия в Лондон”. За разлика от останалите момичета, които гостуваха с продуцента, не я попитаха за кой ерген ще се бори. Остави ми усещане за изкуственост отвътре и отвън.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
На тази физиономията си й е точно за Ергена🤣

Общи условия

Активация на акаунт