🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 64 207
  • 703
  •   9
Отговори
# 690
  • Варна
Едни и същи моми/ вечни такива/ се уреждат ежегодно почти на безплатни почивки. Срещу малко сеир и голог*зене.
Дано да няма пак тривиални муцуни, до болка банални..

# 691
Това момиче на тази снимка най-много ми хареса. Но, тя и Валето много ми беше харесала на снимката от визитката, както и още една две, а после друго се оказа. Но, поне не е тунингована.
Русата ми прилича на Шерминчето.

И на мен ми хареса това момиче, на тази снимка леко ми напомня на младата Алиша Кийс.
Нищо общо не виждам с Бранимира.

# 692
Бранка и Мартина не са в Ергенът (отново). Относно Станислава по-противно създание няма.

# 693
Коя е Станислава?

# 694
Една опитваща да бъде инфлуенсър. Единствената ѝ връзка с Ергенът е, че "уличаваше" Виктория Капитонова в кражби на съдържание от руски инфлуенсъри, ама не си беше свършила особено добре работата. Просто от нея идва инфото за тези повтарящи се участнички.

# 695
Каква компанийка само. 😅
Скрит текст:

# 696
А, мамоу!
Скрит текст:

# 697
Тази маса от 2000 лева/евро ли е?
За Victor.3rd питам...

# 698
Джан МикелЪ ми беше излязъл в някакво рекламно клипче на коли, където със собственика (предполагам) се гавриха с Анна Шермин по изключително просташки начин. Няма да го качвам, че е страшна простотия. Сега първи дружки. 😅

# 699
Каква компанийка само. 😅
Скрит текст:

Когато събереш четирима изложили се на едно място се получава това 🤣
Странно ми е обаче как Джанито се сдобри с Шермин, нали уж имаха там скандали някакви в предаването...
За Виктор и Кристина без коментар, пародийни са ми много.
Криси ако беше по-умна, нямаше да е с такова смехотворно човече като Викторчо големия бизнес, дето иначе не му се плаща маса 🤣

Да почва скоро новия сезон и старите малко да останат на заден план, отстъпвайки на новите!

# 700
Между другото още по време на предаването си мислех как всички познават Денис (на Блага), излизаше ми в коментарите на много известни хора и се следваха. Гледам Зона Х, идват близките на участниците и - хоп! - Денис най-добър приятел на един от там Flushed
Аз в живота си не познавам толкова хора, с колкото той е приятел. Как имат енергия тези хора Laughing

# 701
Денис е озвучител на Емануела така че с доста се познава с Киара също.
Джан Микеле да не е заедно с Шермин?
Той постоянно обясняваше колко е фалшив Виктор сега стои на една маса с него.
Странно е

# 702
Странно е

За съжаление не е странно, а напълно нормално за тях. Абсолютни лицемери

# 703
Странно е
Тоест този Денис е: треньор по хокей, инфлуенЦър, но пък и озвучител на чалга певици🤣? Брех разностранни личности тия младите. Или за друг Денис говорим?

Общи условия

Активация на акаунт