A.B.I./Семейството е изпитание

• 37 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Ох, голям удар е за Чаала, да разбере истината за Бехрам. Cry

# 721
  • Варна
Мама я бори съвестта, а леля не дава да приказва, да не изгуби сина си.

# 722
Ето ги двете свраки, само двете знаели и някоя покойница

# 723
Аха, пак Алтънчето!

# 724
Махинур не дочака да я спасят, наръга се милата

# 725
Да не съм чула, чела че аби не бил доктор.. Молим ви сЪ, човека манипулация онлайн прави бееее. Всички да ходят да се срамуват в ъгъла и да се покайват след тая сцена  Joy Joy Joy Joy Joy

# 726
  • Варна
Те нашите хора от зорове и бели нямат време да се залюбят, само успокояващи прегръдки практикуват.

# 727
Аби е доктор та дрънка, ама Бехрам ме очуди!

# 728
Да не съм чула, чела че аби не бил доктор.. Молим ви сЪ, човека манипулация онлайн прави бееее. Всички да ходят да се срамуват в ъгъла и да се покайват след тая сцена  Joy Joy Joy Joy Joy

Ама как бе, спря къвотечение онлайн...сега ще го хване и с електронните рецепти Joy

# 729
Те нашите хора от зорове и бели нямат време да се залюбят, само успокояващи прегръдки практикуват.

Най-много челофан да има, то с тая рода...

Ама как бе, спря къвотечение онлайн...сега ще го хване и с електронните рецепти Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 730
Сега и Гюлюшан ли ще отвличат? И дали Сефа ще я спаси или пак ще само ще развали рандевуто? Joy

# 731
Сефа реши сам да разследва кой е Шимшек
...И за детето на Махи сега ще разберат

# 732
  • Варна
Сефа реши сам да разследва кой е Шимшек
И той му се яви. И го сащиса. Шимшек е познат. Кой ли е?

# 733
Познат на Сефа, ама на нас? Няма да разберем тая вечер? И Алтън не пада по долу от двете стари кукумявки.

# 734
И Доан и Чаала изпратиха сестрите си в затвора, ама накрая убиеца брат ще бъде...

Общи условия

Активация на акаунт