A.B.I./Семейството е изпитание

• 7 386
  • 141
  •   11
Отговори
# 105
Голямата снаха и новият зет изглеждат подозрителни. Сега Синан ще трябва да води бащина дружина и Доан ще трябва да остане да помага.

Разбира се Мелек. Заради другите не - но заради нея Доан ще остане. Дъртия заклан със склапела на аби
https://www.youtube.com/watch?v=xPhujomCUpk&source_ve_path=OTY3M … w.bg-mamma.com%2F

Иии  във втори епизод пак ще има големи шамари. Хареса ми! Blue Heart

# 106
Айде сестрата на Доан е жертва на тоя на Чаала.

От това което видях му давам оценка 6/10. Да видим утре как турските лели са го оценили.

# 107
Боже, много  изтървах, някой умря май

Голямата снаха и новият зет изглеждат подозрителни. Сега Синан ще трябва да води бащина дружина и Доан ще трябва да остане да помага.

Разбира се Мелек. Заради другите не - но заради нея Доан ще остане. Дъртия заклан със склапела на аби
https://www.youtube.com/watch?v=xPhujomCUpk&source_ve_path=OTY3M … w.bg-mamma.com%2F

Иии  във втори епизод пак ще има големи шамари. Хареса ми! Blue Heart

А, скалпела, който ѝ подари аби е оръжие на престъплението

# 108
Но няма как да не отбележа че Кенан на неговите години е супер форма. Евала му правя. 👏

# 109
Боже, много  изтървах, някой умря май

Взеха мерките на дъртия, ама он жИлезен - още е жив. Набедиха Мелек и сега ще има кой кой е

# 110
  • Варна
Добре беше серията - динамика, ретроспекции, завръзки, заложиха доста мини по бъдещите пътеки.
Зетчето Сефа хич не ми хареса.

# 111
Оф бе, я в шоке! Joy Със сигурност имам нужда от още едно гледане. Кой, що? То не, че всичко са разкрили, амаааа, Бехрам е много опасен, кога ли Чаала ще разбере? На мен страшно ми хареса епизода, драмата е на макс. Head BandКенанчик е супермен, а Чааличка си му е тамам. Heart

# 112
Лайковете ми отлетяха, заедно с епизода. Дала съм ги на все.  Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Машалла! Да идва следващия вторник, лютфен хемен

# 113
Със сигурност другата седмица ще дръпне доста. И епизода вече ще почва от 20ч. Озета от 19ч.

Ако тръгне с 4 във всяка от трите категории ще е едно добро начало.

# 114
На батЮ му вярвам каквото и да играе...Боже, три години ни лъга, че кондурджия през нощта, а на сутринта става стажант авукат в съда JoyJoyJoy ...че за един доктор, който практикува бойни изкуства ли няма да ме убеди Joy
Афра не съм я гледала досега, но е много правдоподобна млада адвокатка Hands Clap
Въобще каста е супер, ще видим как ще се развие историята. И най-вече как ще го оцени драгия турски зрител.

Екипът на АБИ са гледали заедно първи епизод

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:19 от Косе Петрова

# 115
  • Варна
Добре им се получи, влязохме в сюжета съвсем органично. Доста линии има да се следват, дано не се разводни историята нататък. Излиза, че в дъното на цялата работа е Бердан/Бехрам и ревността му към Синан.

# 116
Бирсенката пише ,че сериала бил много гледан.😁Да видим дали няма да тръгне с найстина високи рейтинги утре  може би над 5 🙂

И екипа са се  събрали да гледат първи епизод.

# 117
последния сериал който тръгна с оценка 5 стана най-гледания за последните две години. та да видим.

# 118
Не знам.Аз и за Енгин имах големи очаквания  предвид колкото е известен в Турция,но ударих на камък там😄Да видим тук с Кенан колко е липсвал на турските лели 😁

# 119
И екипа са се  събрали да гледат първи епизод.

Ако тази снимка е след  края на епизода значи рейтинга е хубав. Всички  се радват и пляскат. Те получават рейтинга в реално време и го знаят веднага след края, ние го получаваме на следващия ден.

Общи условия

Активация на акаунт