A.B.I./Семейството е изпитание

• 7 735
  • 142
  •   5
Отговори
# 120
Дори и да е висок много е важно да го задържат такъв в следващите епизоди.Има не един или два примера  от миналия сезон с по рейтинг 7-8  и накрая до 10 ти епизод са под три.Дано развият правилно историята.

# 121
не мисля че го знаят веднага след като е свършил епизода. никой не знае преди да се дадат официално оценките.

Сладури. Много ме кефят Кенан и Афра.

Това че се промени режисьор и още някои от екипа мисля че ще е добре за актьорите. Важното е да не ядосват Кенан.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 23:54 от itshristina

# 122
Дори в  БГ рейтингите  се знаят още  по време на предаванията. itshristina, ама  наистина ли не знаеш,  че рейтинга в бекстейджа се вижда по време на излъчване.  Просто на следващия ден се пуска в  определен час, за да се  види  от всички и конкуренцията да си направи "изводите".
А оценки не се дават, никой не оценява. Рейтинга отчита брой  хора, които  гледат/процентен дял  в определено време на броя телевизори на, които върви  определеното предаване в определен  часови диапазон.

# 123
за турция не знам дали веднага им се дават рейта, защото на сутринта правят постовете за рейта и дяловете. така че ако е така да видим какви ще са.

в българия трудно се намира информация за рейтингите на сериалите ни, не са като турците Grinning

# 124
Турски сериали
Toni Helmy  · 6 ч  ·
След излъчването на първия епизод от сериала „Семейството е изпитание", реакцията на турската публика беше изключително негативна. Много зрители определиха сериала като скучен и неспособен да оправдае дългоочакваното завръщане на звездата Кенан Имирзалооглу след отсъствието му..
Значителна част от коментарите критикуваха и екранната химия между двамата главни герои, смятайки я за слаба. Някои дори оприличиха връзката им на тази между баща и дъщеря, описвайки цялостната атмосфера на сериала като „катастрофална“.
На фона на целия този негативизъм остава въпросът: Какъв ще бъде рейтингът на гледаемостта на епизода?
# afrasaraçoğlu # Kenanİmirzalıoğlu

# 125
Момичета, честито на всички ни Heart

# 126
Явно на хората Кенан е липсвал много. Еха.

# 127
доктор, който практикува бойни изкуства ли няма да ме убеди Joy

И то какъв доктор Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Операция без очила прави - видОхте ли го Flushed аз че съм по малка чорапите си не мога да обуя без да ги наместя на носа си JoyJoyJoy

Казах ли снощи, че съм много доволна от видяното! Без забалежки! Heart

Йес! Йес! Йес! Kissing Heart

Нелиии Kissing HeartHeart

# 128

Ухаааа, браво! Мен снощи ме сърбеше клавиатурата да предположа 10, ама не посмях. И това при положение, че е имало мач! Нека им, напук на завистниците, а другата седмица да стигнем "Далечен град". Hands Pray

# 129
Чак да настигнем ДГ трудно още другата седмица. Лека по-лека да я караме.
Още един път се потвърди какво голямо име е Кенан за турската индустрия. С младо момиче като Афра ще са добра комбина да направят сериала добър. Стига да не го развалят сценаристите. Така че имам едно наум.

# 130
Здравейте!
Първо да кажа, честито! Много се радвам за рейтинга.
Още снощи си пролича от снимката, че  са  доволни, но наистина не очаквах толкова.
Ако не греша, това е най-високия рейтинг на 1-ви епизод от поне 10 години, да не е и  повече.

И за най-нетърпеливите, серията с руски субтитри.
https://turkrutv.net/semya-eto-ispytanie-1-seriya.html

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 10:18 от cvetansk

# 131
  • Варна
Не съм от тях, как' Сийке, ама надникнах в другата темичка и със задоволство установих, че са харесали нашия хирург.
И аз харесах видяното, дано сценаристите имат ясна визия как да развият снощните подсказки, че много ядове сме имали със сценарии, писани на коляно.
За Батю, сякак му вярваме ний, нали е вездесъщ! Ний ли не сме виждАли как раздава шамари с куршум в сърцето даже.

# 132
# 133
Еха какъв хубав рейтинг.🎉
Честито да им е.Дано го задържат ,и да го увеличат даже ☺️
Кенан е липсвал определено 😄и в комбинация с Афра която също в Турция придоби голяма известност от младите  комбинацията е на лице.

# 134
Това се казва рейтинг 🥳🥳🥳🥳....
Много ми хареса епизода, прекрасна Афра и невероятен Кенан. Каква харизма има този мъж, каква усмивка 🥰🥰🥰🥰. И преди ми харесваше, но вече съм заклета фенка 😁😉.
Браво на целия каст и екипа на АБИ!
Затвориха устите на хейтърите!

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 14:29 от Dichkata

Общи условия

Активация на акаунт