A.B.I./Семейството е изпитание

• 12 489
  • 238
  •   5
Отговори
# 225
Момичета, дайте един линк към втори епизод на A.B.I. с руски субтитри или озвучаване. Снощи пропуснах и днес не го откривам в ютуб- има само фрагменти. А не зная турски, за съжаление.
Нова съм тук. От почитателите на Афра и Мерт съм. Но харесвам сериала и Кенан. Дори много. Ще съм Ви благодарна. Спокойна вечер Ви желая!

# 226
# 227
Благодаря от сърце! Започвам гледането!

# 228
# 229
И аз се "глася" да гледам тази вечер. На Нерон ми излиза съобщение от сървъра, който ползват /така предполагам/, че нещо си е изтекло /на унгарски е/, така че ще го гледам с руски суб., не ми е проблем. Интересни неща дискутирахте тук, така че чакам голямото дете /т.е. мъжкото тяло/ да се оттегли в покоите си и да се наслаждавам /дано/.

# 230
Дам рейтинга се вдига.

Страхотни! Браво на целия екип на АБИ! Много им се радвам Heart Eyes

# 231
Е все пак ето и линк за Нерон с БГ субки, за който успее да го гледа. На мен ми се отвори днес. https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/abi-2.html

# 232
Ами пак пробвах и пак същото ми излиза. Не знам дали не е нещо, свързано с новата форма на дарение. Вчера на единия руски сайт имаше само озвучка, но другия вече беше и със субт., но аз доглеждах нещо друго и оставих АБИ за днес.

# 233
Ами пак пробвах и пак същото ми излиза. Не знам дали не е нещо, свързано с новата форма на дарение. Вчера на единия руски сайт имаше само озвучка, но другия вече беше и със субт., но аз доглеждах нещо друго и оставих АБИ за днес.
Отгоре има надписи за дарение, но по надолу е екрана и като цъкнеш по средата си тръгва без проблем.

# 234
  • София
това е същият линк https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/abi-2.html
нищо не четете, само кликвате на стрелката в средата на снимката

# 235
Да, поне при мен преди така беше, но сега има надписа за дарение, отдолу екрана със стрелка и след това - надписа на унгарски. Като кликна на стрелката нищо не става. В последно време ми направи впечатление при други сериали - отварях сайта, започвам да гледам и след известно време екранът зацикля и след това се появява този надпис - нещо като за надграждане на услуга. За мен не е проблем и на руски да гледам, само при някои сериали при Нерон още на следващия ден излиза превод, а при руските - с озвучка и чак след някой друг ден и със субтитри, което предпочитам. Макар че при по-лежерни филми, пускам сериала през кабел на ТВ-то в кухненския бокс и си слушам и върша още някоя друга работа. Но, когато има екшън, а и сега с Кенан.... само гледане, хаха.

# 236
Изгледах втори епизод. Доста добре върви историята. Браво на Кенан и Афра.

# 237
И аз седнах да гледам с решението, че ще "разделя" серията на две, защото ще стане много късно, но в крайна сметка си изгледах всичко наведнъж. Хареса ми и то много - има съспенс, има интрига, има възможност за развитие на сюжета с различни реакции и ситуации на героите. Първата серия ми беше опознавателна, докато тази ме грабна много. Надявам се все така да продължава, че другите два сериала, които следят малко или много зациклят, а и нови идват.

# 238
Ааа усетих се това е от сайта, за съгласие с бисквитки, еднократно. Дето всички сайтове вече искат, иначе не се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт