A.B.I./Семейството е изпитание

• 16 329
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Малеййй и целуфан "досвидание" има у фрага Grinning

# 316
# 317

Малеййй и целуфан "досвидание" има у фрага Grinning

Въх , каква е тази целувка в 4 болюм , за лека нощ Flushed

# 318
Дали Бехрам не и казал, че Ханжеолу са убили баща и, та той и казва, че това е най големият срам в живота му?

# 319
  • Варна
Видя ми се, че ще довършат дъртия с възглавката. На Чаала ще й паднат заблудите, ще пренаредят групировките на героите и... любовта ще покълне.
Revolving Hearts

# 320
Видя ми се, че ще довършат дъртия с възглавката. На Чаала ще й паднат заблудите, ще пренаредят групировките на героите и... любовта ще покълне.
Revolving Hearts
Ми той аби е неустоим, как ще трае някоя да му се дръвчи 100 и кусур епизоди. Требе си да е рамо до рамо до него. Joy Heart

# 321

Чаала :Днес бях толкова уплашена, че Доан ще
ми обърне гръб. Предполагам, че съм свикнала с неговата доброта.

Майката :Харесва ли Доан това момиче?

Лелята :Само Бог знае какво е написано

Гюлюшан: За нас беше супергерой, живеещ далеч

Чаала: Знаеш ли, че Доан е като мен?
Той би изгорил света за сестра си.
Или ми обясняваш всичко сега, или
ще отида да кажа на Доан, че съм работила за теб.

Синан: Заслужавам да бъда в гроба, а не в четеца.

Лелята: Нека опознаем Чаала малко по-добре.

Бехрам: Да видим дали Чаала ще научи , че не съм убиецът на баща ѝ, а Ханджъолу.

Доан: Това е най-големият срам в живота ми.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 23:29 от Косе Петрова

# 322
  • Варна
Мелек гледаше много лошо в един момент, тя какво ли ще научи?! Или Гюлюшан беше?

# 323
# 324
Минавам да ви поздрастя посред бял ден Blush и да споделя инфо за пуснат преведен 3 епизод

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/abi-3.html

# 325
Четя из социалните че Афра била отказала да снима интимни сцени с Кенан заради разликата в годините 😁Доста интересно ако се окаже вярно,и логочно донякъде.Може би е приела ролята в началото още с това изискване към продуцентите .

# 326
Ще видим дали наистина е така. За една целувка по бузата е вдигна шум.

# 327
Ще видим дали наистина е така. За една целувка по бузата е вдигна шум.
Аз никога не съм и  очаквала кой знае колко интимност да ти кажа.Та не би ме изненадало да остане само с целувка по  бузата,ръката и тук -там някоя  прегръдка и погледи 😄.Тип дневен сериал от към интимност 😁

# 328
Аз точно това очахвам да е. Нещо като в ДГ, преди последния епизод за сезон 1. Мимики, жестове и това, нищо повече.
Освен ако Онурчо не му щракне нещо в главата. На него му трябва кинти да му идват.

# 329
Ново двайсет. Joy
Кенан дъртанян що играе с младата Афра вече не е актуално сега пък условия, за които лично Афра споделила на вещи лица за изискванията, които подписала в договора си Stuck Out Tongue Winking Eye Сигурно в същия този договор се упоменават и клаузи какво да облича, дали да бъде ранена, нахранена, арестувана или убита героинята й Joy Joy
Аз пък все повече чета, че някои хора не правят разлика от това, че гледат филм, а НЕ история от поредицата "Искрено и лично" или "Преживяно" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт