A.B.I./Семейството е изпитание

• 16 203
  • 339
  •   12
Отговори
# 330
Надявам се всички тези претенции и изисквания на Афра да не са истина  честно казано.Трябва да се чувства късметлийка, че играе с  актьор като Кенан.Хубаво е да отстояваш разбира  се позициите си ,но от това което написа ми идва ту мъч .🙂Но пък ако е успяла да си го извоюва явно много са я искали.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 18:50 от *Ани*

# 331
Ха ха щото Кенан заритал да целува Афра, та тя не искала! Joy Не е и нужно, ние знаем как той може да съблича с поглед, нататък ще си представяме! Joy Джем е майстор в тия сцени. Heart Но аз не вярвам на всичко що чета, всеки пише каквото му се иска. Днес пак мернах някъде, че Синем не давала на Кенан да целува Афра. Joy

# 332
Важното е да гледаме серията и да коментираме само сериала. Другото е само клюки и разваля настроението за сериала. Ще се види в бъдещите епизоди ако има такива неща.

# 333
Важното е да гледаме серията и да коментираме само сериала. Другото е само клюки и разваля настроението за сериала. Ще се види в бъдещите епизоди ако има такива неща.
Така е, ще видим. Но мисълта ми беше друга, значи не стига това, че RTÜK глобява за по така сцени и вече ги няма в ТВ сериалите, ами и актьорите започнаха да предявяват претенции дори за елементарни неща. Ами да не са станали актьори! За да имаш претенции за добър актьор трябва да можеш да изиграеш всичко. И добър и лош и влюбен. Не става въпрос за Афра и Кенан, а изобщо за проблема напоследък в другите сериали. Като почнем от Еркан Петеккая до Озан Акбаба и Мурат Йълдъръм. За сега се сещам само за мъже, но зад тях стоят жените им,  ама имаше и една актриса напоследък с претенции, не се сещам коя беше. Е това е крайно непрофесионално. За пример като професионалисти за момента са ми Халит и Бергюзар. Верно и двамата са актьори, та ще видим и Кенан- Синем как ще са? А за Афра това не го вярвам, тя е свободна птичка. Joy

# 334
Еда Едже официално каза че няма да участва в такива сцени.
Rtuk глобява за друго, но не и за по така сцени. Всеки канал решава дали да показва сцени с целувки или не. Ето миналата седмица show tv отряза две такива сцени от двата им сериала и не са били нещо горещо, но много ядосаха феновете им.
В now TV дават целувките, там няма проблем.
За мъжете зависи, големи имена са за да претендират за такива условия и трябва да се приема. Или да ходят в trt  там проблеми няма да имат.

# 335
Аз искам да питам за филма. Бехрам как е забогатял след затвора, че и банда е събрал? Като знаем, че беше от бедните работници на пристанището на Тахир.

# 336
Аз искам да питам за филма. Бехрам как е забогатял след затвора, че и банда е събрал? Като знаем, че беше от бедните работници на пристанището на Тахир.
Това не са показали. Но ми се струва, че в затвора е срещнал някой мафиот който му е помогнал и с бизнес, а може би и го е изкарал от там временно, за да успее да заключи Махинур и да и вземе детето.

# 337

Дръжте се АБИ Heart

Четя из социалните че Афра била отказала да снима интимни сцени с Кенан заради разликата в годините 😁Доста интересно ако се окаже вярно,и логочно донякъде.Може би е приела ролята в началото още с това изискване към продуцентите .

Аз да кажа, че не им вЕрвам на измишльотините, чудят се какво да съчинят за повече лайкове и гледания в мрежите. По памет цитирам Кенан, който беше казал на репортерите по времето на Карадайъ ,"ние тук работим здраво, не ни занимавайте с глупости ..."

# 338
Здравейте, благодарение на Пипилота откривам темата и си позволявам да си прехвърля размислите и въпросите от другата тема тук, ако имате отговор:  В началото имах съмнения за Кенан и как ще се справи, но е добър актьор. А възрастта на никого не прощава. Още не мога да им науча имената и заради това пиша описателно. Нещо не мога да ги наглася кой кой е- изглежда адвокатката е "извънбрачната" дъщеря на брата на Доган- с тези сини очи. Т.нар. "сестра" всъщност изглежда и е майка. А доктора Доган вероятно ще е доведеният в семейството Ходжаоглу? Така ще е възможна интрига между него и адвокатката. Странно ми е и че актьорът, който играеше бащата на Афра в "Рибарчето" тук е мафиот и неин "брат", който явно използва нея и "сестра" и за мъст, но не смее да се появи пред сестрата, не разбарх дали я е насилил. Не го следя много внимателно и в началото нямах големи надежди, но не е лош филма- ако някой ми помогне малко да наглася героите ще съм благодарна. Хубава вечер!

# 339
Здравейте, благодарение на Пипилота откривам темата и си позволявам да си прехвърля размислите и въпросите от другата тема тук, ако имате отговор:  В началото имах съмнения за Кенан и как ще се справи, но е добър актьор. А възрастта на никого не прощава. Още не мога да им науча имената и заради това пиша описателно. Нещо не мога да ги наглася кой кой е- изглежда адвокатката е "извънбрачната" дъщеря на брата на Доган- с тези сини очи. Т.нар. "сестра" всъщност изглежда и е майка. А доктора Доган вероятно ще е доведеният в семейството Ходжаоглу? Така ще е възможна интрига между него и адвокатката. Странно ми е и че актьорът, който играеше бащата на Афра в "Рибарчето" тук е мафиот и неин "брат", който явно използва нея и "сестра" и за мъст, но не смее да се появи пред сестрата, не разбарх дали я е насилил. Не го следя много внимателно и в началото нямах големи надежди, но не е лош филма- ако някой ми помогне малко да наглася героите ще съм благодарна. Хубава вечер!
Адвокатката си е сестра на сестра си, дадоха я като малка около 5 годишна, когато са се случили събитията. Синан и сестрата Махинур са били влюбени, но и Бедран(Бехрам) също я е харесвал и ги издаде на баща и. Той отиде в сем . Ханджеолу да се разправя и бащата на Доан и Синан го уби. Прехвърлиха вината на Бердан, той влезе в затвора, а Махинур е родила дете от Синан, но кое е и къде е за сега не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт