A.B.I./Семейството е изпитание

• 17 532
  • 355
  •   7
Отговори
# 345
Съгласна съм с тебе. Тук е тема за Кенан и Афра и тяхната работа за сериала, а не клюки за нея. Тук не ни интересува личния живот нито на нея , нито на Кенан. Да разбирам че сега е супер звезда в момента, но да се напада тук е меко казано грозно защото сме изнервили някой за нещо, което не ни засяга. Ако искате да клюкарствате за нея и какво става с нея си имате две теми за това.

# 346
Явно от други теми четят тук  и докладват .Не го разбирам това .Имат си теми там да си коментират.Всеки с мнението си .Не се ядосвайте момичета.И аз не съм фенка на Афра ,но лоша дума няма да кажа.Пък и техния личен живот за това се казва личен та да не се бъркаме много.Харесват ми с Кенан до тук..Още не съм изледала всички епизоди но до тук има интрига сериала.

# 347
Дължа  на Катя извинение, поста ми няма нищо общо с нейния, а с двата изтрити от снощи.

# 348
  • Варна
Изказването на Катя си беше изключително коректно и доброжелателно.
Още от Карадайъ и Фатих (жалко за провала) обсъждаме сериала, сюжета и жертва на остротите ни бяха главно сценаристките и джанджаазъма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си имам съображения за и против актьорите, но те не са предмет на темата и не ги споделям, няма нужда. Но не е имало и безусловно овче възхищение, а това ми е много ценно!

# 349
Изненада! Втори фрагман Heart Eyes

# 350
Благодаря! Heart Дидем да не даде фира? Няма субки, още нищо не се знае. Не, че от фраговете нещо се изяснява. Joy

# 351
И що така от “Василка” са минавали да почистват посред бял ден? М?   Astonished  Нямат ли си друга работа клюкарите, че нашата гледат и им пречи!
Когато нещо не ти харесва, не гледаш. Не поправяш и не мажеш. Ако уважаваш себе си, принципите си, вижданията си, естествено. Ако въпреки всичко го правиш, говори за обратното. Точка.

Но не е имало и безусловно овче възхищение, а това ми е много ценно!

Безусловно не, архивите показват, само нормално 😂😂😂

Докато аи излагам мисълта аби ги нахвърлил във втория фрагман. 😍 Аферим бе!

Косенце Kiss

Пипи Kiss Тц! Рано е още за нейната халва. Пък и с такъв доктор под ръка няма начин 😄

# 352

Безусловно не, архивите показват, само нормално 😂😂😂

Само на моменти ни е избивало нормалното JoyJoyJoyJoy

Благодаря! Heart Дидем да не даде фира? Няма субки, още нищо не се знае. Не, че от фраговете нещо се изяснява. Joy

Голям екшън ни чака. Превод с гуглето...горе долу Blush

Доан: Рано или късно ще открия всеки един от вас.

Бехрам: Нашето момиче ми вярва твърде много.

Ти си ми поверена от сестра ми..

Трябва да се пазим един друг.

Чаала: А кой ще ме пази от теб, аби?
Доан ,Генджо ще иска да говори така.
Ако той държи края на въжето, което те свързва със семейство Ханджъолу,,бъди внимателен.

Дидем: Това са само предварителни прегледи. Всеки среща грешната жена един ден.

Полицай: Бехрам Йълдъз.

Доан: Брат ти Бехрам вече го няма. Докторе.

Бехрам: Ще измъкнем Мелек от затвора заедно с теб, адвокат.

Доан: Какво искате? Ти Генджо

Някой : Остави го, докторе!

Доан:Успокойте се.

# 353

Те така правят хората със сходни идеи и интереси, като се съберат...

Забавляват се! 🤪😍

# 354

Hug
Kissing HeartJoyJoy

Много са готини колегите на концерта на Таркан Heart Eyes

Кенан и Синем на идване. Репортерите се оказват фенове на сериала АБИ.
https://x.com/TvDunyasii/status/2017293344368459981
https://x.com/2_sayfaofficial/status/2017289691070873869

Афра е страхотна също. Казва, че нещата не биха могли да се развият по-добре от това, сериалът има страхотни рейтинги.Относно съобщенията, че е отхвърлила сцени с целувки, тя каза: „Никога не съм правила подобно изявление. Няма такава ситуация. Вече сме свикнали с тези неща.“
https://x.com/TvDunyasii/status/2017302113961857057

# 355
  • Варна
Ох, ни моа!
Галка, уби ма, търкалям се от смях и не успявам да обясня защо. Щерката реши, че съм полудяла.
Бях ги забравила тези наши фенски изблици, благодаря ти! Ама и досега реагирам като кучето на Павлов на вишнева риза и бял костУм, още от годежа в махалето.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт