☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 59 157
  • 637
  •   9
Отговори
# 150
Karen, и аз съм така. Пробвай защитата на алиси бронте. Трудно се намира, но при мен работи супер добре.

# 151
Взех си яке с косъм, искам от много, много годинии все не си купувах:

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 14:15 от ДХ3

# 152
Много е добро, честито!

# 153
Мммм Деси много хубавко, браво. Дано и другата година да можем да ги поносим...

# 154
О, аз винаги съм ги харесвала и ще
си го нося, даже още едно си поръчах.

# 155
Деси, много ти отива! Със здраве!

Помислете дали ще ги ползвате.
Ако сте от типа жени, които не следват рутина, не е за вас.
Абс. съгласна!

Постепенно с годините установих, че ако грижата е комплексна и (ако) човек е постоянен с джаджите,  може да разреди доста професионалните апаратни процедури.
Абс. съгласна!

Чакам агента да каже и тя какво ползва де.
Е нали ги показах в скрития текст! Не четете, ей Simple Smile Секунда:
1. Medicube Age-R Booster Pro
2. Medicube RF Ultra Tune 40.68

Мисля, че показах и разликата между джаджите на Медикюб:

Винаги е добра идея да се ползва AI за сравнения, много изчерпателни отговори дава.
Скрит текст:
Here's a direct comparison:
Medicube Age-R Booster (Booster-H)
Technology: Electroporation (EP) & Microcurrent (MC).
Primary Function: Enhances skincare product absorption, delivers ingredients deeper, boosts hydration, improves texture, and provides mild contouring/lifting.
Best For: Daily use, achieving a healthy glow, plumpness, and making serums/ampoules work better.
Medicube RF Ultra Tune 40.68
Technology: 40.68 MHz Radiofrequency (RF) & Microcurrent (MC).
Primary Function: Deep collagen stimulation, improving elasticity, lifting, targeting fine lines and wrinkles, adding volume, and skin firming.
Best For: Intensive anti-aging, restoring elasticity, reducing wrinkles, lifting sagging areas (like around eyes, smile lines).

Key Differences:
Depth: Ultra Tune (RF) goes deeper to target deeper collagen structures; Booster (EP) focuses more on surface-level product delivery.
Goal: Booster is about absorption & glow; Ultra Tune is about firming & lifting.
Frequency: Booster is great for daily routines; Ultra Tune is more of an intensive treatment for deep rejuvenation.
Choose the Booster for daily hydration and product enhancement, and the Ultra Tune for significant anti-aging, lifting, and collagen boosting.  

И пак ще кажа - изчетете поста на SL, тези на Дия и Деси също. Ако няма комплексна грижа дори перфектни гени след 40-десетака почват да са недостатъчни. Храна, козм. подръжка, стрес мениджмънт, сън, спорт, слънцезащита, вода, етц. Джаджите помагат донякъде, разбира се, и въпреки че незабавният им ефект е несравним със профи козметични процедури, фактът, че могат да се ползват редовно вкъщи ми дава ефект с натрупване. Аз лично не мога да си позволя времето и цената на ежеседмична проф. грижа, затова се налага да се оправям сама Grinning

PS Освен 2-те Медикюбчета имам и ползвам и 3 японски масажора, както и 2-3 гуа ша камъка.

PS Цялото това "имане" вкл. сериозните ми залежи от бяла козметика не дават дългосрочен ефект ако си лежат в чекмеджето или ако аз не съм сериозна и с останалите компоменти на "комплексната грижа" за огромно мое съжаление!

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:54 от Agent Provocateur

# 156
Да ти е честито, Деси! Много е хубаво.

Аз никакви масажи не си правя на лицето, имам един ролер, който никога не съм използвала. То при мен все още свободното време е малко и дори за маска за лице понякога трудно крада 5 минутки.
Света, поръчах ги тези кремове от Лили, ще ги тествам, благодаря.
Ще почета по-внимателно и за тези уреди на Агентчето, току виж намеря време скоро.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 21:01 от Mimy8809

# 157
Деси, аз се сдобих с късо, черно, качулка. Стои добре и с дънки, и с официална рокля. Оказа се и топло.

Агент, ако трябва да избереш само едно от устройствата, кое ще е то?

# 158
Деси,много хубаво косматото якенце. Много ми харесват и на мен отвинаги ,независимо дали са във вихъра или не,никога не са демоде. За жалост минават през мен и се разделям с тях,че не се одобрявам с широкия ми гръб и рамене..... Имам 2,които си стоят.. ,пазят гардероба..
За уредите за лице и ретинАОли съм пас...
Обаче да попитам за хубав колаген за стави да предложите?

# 159
Агент, да не помислиш, че нямам такова търкалце 😃
Скрит текст:
Саси, ей това пия за стави.

# 160
Агент, признавам си - изобщо не бях видяла скрития текст. В моя защита ще кажа, че беше 3 сутринта или нещо от сорта. Сега ще прочета внимателно.

# 161
Диа,това Флекси нещо разтворимо ли е? Разгледах и не видях нито как се пие,нито за колко време е една опаковка

# 162
О, това Флекси съм пила и аз. Помня, че ходех да купувам от адрес на бул. Прага. Разтваря се във вода, не помня в какво съотношение. Не мога нищо да кажа за действието му - нито добро, нито лошо.

Деси, честито -  сладко мече и добре ти стои!

Цитат
Света, поръчах ги тези кремове от Лили, ще ги тествам, благодаря.
Мими88, непременно да напишеш отзиви за кремовете, как са ти се отразили. И ако ползваш различни други продукти /серум, тоник, маски, почистващи ..../ - засега ги спри. За почистване на лицето само розова вода - чиста на Алтея органикс /роза алба препоръчвам/  
Скрит текст:

Розовата вода на Зоя също е много хубава
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE% … _BE_D0_B4_D0_B0-s
Така няколко месеца. Идеята е кожата ти да се успокои, да си върне баланса и защитите. После постепенно можеш да вкарваш допълнителни продукти, но внимателно. Пиша го от личен опит /при проблем с реагираща кожа, сходен на твоя/ и лекарски препоръки, които спазих. Hands Plus1

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 00:46 от Sweta

# 163
Диа,това Флекси нещо разтворимо ли е? Разгледах и не видях нито как се пие,нито за колко време е една опаковка
Разтворимо е, за около месец гледам за ми стига.
Тази розова вода си пръскам аз, ей така за освежаване 2-3 пъти на ден
Скрит текст:

# 164
Аз също ползвам розовата вода и за освежаване - сутрин преди крема за лице. Хубав продукт, мирише много леко и приятно, наистина освежава.
Алтея имат три вида розова вода  - роза алба, роза дамасцена и роза сентофолия. Алба харесвам най много.
Имат и вода от лайка /не съм ползвала/, вода от лавандула - купих веднъж, не ми допадна.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:58 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт