☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 60 396
  • 644
  •   11
Отговори
# 135
  • някъде под слънцето...

Аз съм си фенка на процедурите в салон и само там правя апаратни процедури.
Пиша го просто като факт, а не да стресирам някоя от вас.

В годините преди ковид ходех на апартни процедури, и домашните джаджи се ползваха от дъжд на вятър. По време на "домашния арест", който при нас беше много строг  ги вкарах в ежедневна употреба съз запасите  от налични продукти, че то само супермаркети в частта си за хранителни продукти и дрогерия имаше отворени.На базата проба, грешка установих  кое с кое рабоди най добре за мен , в какъв ред и по колко време.Че то иначе цял по  ден какво да првиш  добре, че бяха измислили   разни служебни  курсове он лайн, та да не изпушим съвсем.
След като на четвъртия месец ни върнаха на работа, колегите бяха изненадани от ефекта.
Но да, иска си постоянство, тогава отделях  поне 3 часа на ден  в използване на различните джаджи.
Постепенно отбтогаеа  с годините установих, че ако грижата е комплексна и  човек е постоянен с джаджите,  може да разреди доста  професионалните апаратни процедури .

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:12 от sl

# 136
Аз баш на медик ще взимам един Серум с пептиди и с един с бакучиол. Дано да ми харесат, че съм капризна мома аз.

Масажи обожавам всякакви, но някой друг да ги прави. А време все няма.

# 137
Благодаря 🤗 Нещо по-сериозно ми трябва май. Търся уж червена и синя светлина, масаж, microcurrent, ims евентуално.

# 138
Ей още една машинка на Меди кюб и нея четох и разглеждах! Но като се знам...вместо да меря улиците да седна с тази джаджа, умряла работа! Joy

https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-mini-white-386

# 139
Да де, ама цената е сериозна, а без ревю от първа ръка, не ми се дават 😂

# 140
  • Бургас
И боуена има направление специално за лице -Реджуванс, но никога не съм го пробвала. чувала съм, че е много ефикасно.  От много години знам за упражненията за лице и като се сетя си правя - едни такива физиономии, с езика, понякога и с ръце / карала съм курсове преди години/, но и аз не съм постоянна.

# 141
Ей още една машинка на Меди кюб и нея четох и разглеждах! Но като се знам...вместо да меря улиците да седна с тази джаджа, умряла работа! Joy

https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-mini-white-386

Според мен тази джаджа върши някаква работа, леко стяга кожата и в комбинация със серуми дава глоу ефект. На мен ми харесва, ползвам 2 или три от режимите, около 15 мин. на ден отделям. Взех си и от маските за лице с разните светлини. И с нея 2-3 пъти седмично, по 20-30 мин. Може и да си внушавам, разбира се, но на мен ми харесва ефектът. Но аз обичам да се занимавам. Всяка зима си правя у дома няколко процедури микронийдълинг, с ампули предназначени за това. От него виждам най-голям ефект, дори фините линии  по челото се позаличават. Цената, е че си ходя няколко дни зачервена и на точици.

# 142
Аз гоня по-скоро лимфен дренаж, стягане на пори, чист тен. За всичко останало съм касичка на дерматолози и пластични 😂

# 143
Имам джаджата на MediCube, ползвам си я и си я харесвам. Купих си я от Barecare.bg с розовия серум и големия буркан с контактен гел. Гелът не ми харесва и така си седи, серумът е много хубав, но си ползвам уреда с всички други продукти, които нанасям. Не го ползвам всеки ден, но 3 до 4 пъти седмично го ползвам и виждам ефекта от него - по-тонизирана кожа с по-добър цвят когато съм без грим. И категорично подобрена околоочна зона.
Скрит текст:

# 144
Коя по точно джаджа, дай линк Дийке, пак ще ни вкараш в преразход! 😀

# 145
Дия, и аз сега като Мими ще кажа - Дия е виновна, че купувам 😂

Чакам агента да каже и тя какво ползва де. Иначе гледах форео + на меди някаква още по-скъпа, NuFACE, Therabody TheraFace Pro, Laduora Lumeo и съвсем не знам какво да взема, а са един чувал пари.

# 146
Това устройство, Мими
https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-pink-edition-medi … ead-case-pink-731
Ама не ви карам! За Бога, сестри, не купувайте! 😆😆😆

А имам още три уреда, но китайски, тях не ги ползвам. И един немски, голям инфрачервен, даже не го знам къде е...

# 147
Оффф, към 350 излиза с отстъпката 🤨 Мерси Дия.

# 148
За 288 съм го взела аз, сега погледнах.
Скрит текст:
Това е серумът https://barecare.bg/medicube-pdrn-pink-peptide-serum-30ml-425

# 149
  • Sofia
Нямам дертове за уреди, процедури и мазила с моята хиперчувствителна кожа. Само прост овлажнител понася, дори слънцезащита не мога да си намеря като за мен. Купих едно на Биодерма с антиейдж състав, 50 spf, бори и пигменти петна.... на втория ден се изринах. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт