☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 60 991
  • 650
  •   17
Отговори
# 120
На мен ми подариха ролер за лице преди години, така си стои с етикета Wink

# 121
  • София
Аз си правя ръчен масаж почти всеки ден. Уж на майтап започнах, ама свикнах. Запомних 2-3 движения и повтарям.

# 122
Като прочетох Мими с ролера се сетих, че една колежка преди години си купи някакъв дермаролер, не знам дали е като на Мими.
Тръгва хубавицата да си действа с него и се беше надрала яко.
Имало някакви мини ножчета, или нещо подобно и явно не е знаела как да борави с този уред.
Аз съм си фенка на процедурите в салон и само там правя апаратни процедури.
Пиша го просто като факт, а не да стресирам някоя от вас.

# 123
Дермаролер е с бодлички, надупчва кожата.Ролер гладък, от камък, е за масаж.

# 124
  • София
Мен лично ме е страх от игличките на дермаролера. Ще взема да си докарам някоя инфекция...

# 125
Винаги съществува такава опасност, затова трябва много внимателно да се прави.Аз си правя сама микронидълинг, когато не ме мързи.

# 126
  • София
Аз имам за тяло, с по-дълги иглички, ползвала съм го известно време, честно казано до ефект не се стигна. Но отиваше адски много спирт за дезинфекция на уреда, защото преди и след ползване трябва да се облива. За лице ме е страх и мен.

# 127
Деси, ти какви уреди имаш? Дай акъл 🤗

# 128
Дермапен, мини хауфу, вибриращ масажор за лице и дотук спрях, защото не съм постоянна.

# 129
Мини хайфу ме е страх мен - да не стопи и малкото мазнина, дето ми е останала 😂 но масажор за лице искам. Ако си доволна от твоя, дай линк да разгледам и евентуално да те освободя от него.

# 130
Не е нищо специално и е приятно с него да втриваш крем, но просто забравям.
https://www.amazon.com/Massager-Wrinkles-Tighten-Cleaner-Massage/dp/B07H676GNV

Става за масаж, но ако на човек не са му приятни вибрациите, няма да го хареса.Ползвам го чат-пат.Не изисква кой знае какво, просто постоянство, но аз не се славя с такова.

Честит Ивановден на всички!😻

# 131
Линкът ми дава някакви лампи, не знам защо 😳

# 132
  • Бургас
Здравейте, да се включа и аз за лицето. Моята козметичка ми препоръча Медик8, доволна съм и на специален масаж ходя при нея за лице. Ама не си представяйте масаж да легнеш и заспиш. Опъва, бърка в устата корема разтрива отлепя ми кожата на лицето, и съм доволна. Каза ми че стомаха и лицето са свързани.

# 133
# 134
Понеже ходя на масаж за гърба и врата всяка седмица, защото имам страшни проблеми, от скоро включих и 20 минути масаж на лице при същата мацка. Файда не съм видяла, но ми действа много релаксиращо на нервите! Blush

Общи условия

Активация на акаунт