☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 61 518
  • 656
  •   9
Отговори
# 105
Марджи, да си ни жива и здрава и много палава цяла година!

Света, мерси за темата! И още едно мерси за прекрасното ревю - с огромно удоволствие го "прекликах" - абсолютна класика с много модерно звучене и кройки!

От питката взех парата, от НГ баница островна ваканция със строен и секси партньор. В интерес на истина аз рева за Сицилия от много време, но ММ изтегли като късмет близнаци, та може да се наложи да ида с друг, докато той си гледа близнаците Grinning

За трета и аз като Ани, въпреки, че тя е със суха и нежна кожа, а аз със мазна и дебела, не ми понесе въпреки всичко. Та сега мажа по-небрутални форми на ретиноиди и стимулирам колагенообразуването със червена светлина и RF + MC. Домашни джаджи, но редовно.
Скрит текст:

+

За ноктите подкрепям и Деси и Света - колкото  по-твърди, толкова по-дълго и безупречно стои и най-обикновения и евтин лак. Моите са меки (но с ударни дози Биотин успявам леееко да ги закрепя) и съм потрошила срамни пари за скъпи лакове и основи, уж наистина дълготрайни. Лакове съм поръчвала от 4 континента, вкл. Австралия! От отчаяние дори правех бежов гел лак за основа (за да ги държи твърди) при маникюристка и върху него си сменях обикновените лакове. Но моите тънки и меки нокти се съсипват много качествено от гел лаковете и ако нося гел през лятото послед 6-9 мес лекувам пораженията. Според моето скромно мнение за прецизен и изпипан маникюр първо и задължително условие е много и ярка светлина (в комбинация с лупа най-добре). Второто е почистване с плоска четка.

Години наред не си бях купувала лак, но за Коледа се поглезих с един на любим бранд с закачливото име Rouge Rockefeller, въпреки че ако преброя наличните червени ще докарам бройката около 20+ и нужда нямах никаква.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:33 от Agent Provocateur

# 106
Аз пък се сдобих с два арабски парфюма, единия подарък, единия аз си го взех. Brown Choco е страхотен, мирише на лешници и шоколад Wink

# 107
  • София
Мими, да разбирам ли, че го препоръчваш за гурме любителите Шокото?

# 108
Мими, да разбирам ли, че го препоръчваш за гурме любителите Шокото?
Да. Страхотен е...напръсках се обилно сега като се изкъпах!

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 21:53 от mimi.7299

# 109
Леле, много се смях с близнаците на Агентката.
Тъй като претендирам, че съм голяма куражлийка и родих на 43, вече строго следя късметите в баници и питки и старателно дисквалифицирам всякакви такива, свързани с бебета, дундуркания и тем подобни.
За сметка на това изобилстват коктейли, острови и мачовци.Joy
Мими, аз също имам 2 арабски парфюма - единият ми го подари свекър ми за Коледа, другият е подарък от младежа за рождения ми ден. Миличкият, сигурно до другият РД ще му държи влага, че е похарчил някой лев.
Света, тази последната блуза с кривото, асиметрично деколте откъде е или просто е случайна снимка от нета?

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 22:25 от mardji1

# 110
Агент, и аз се смях на вашите късмети и как свежо ги разпредели. Simple Smile
Радвам се, че си харесала ревюто, с удоволствие го гледах и аз.
Цитат
Света, тази последната блуза с кривото, асиметрично деколте откъде е или просто е случайна снимка от нета?
Марджи, снимката е от нета, да онагледя материя и модел, който би стоял добре на сатенена пола за повод.
Мими, честити парфюми! Гледам напоследък много магазини за арабски парфюми са отворили, аз не съм влизала досега, но може да погледна.

# 111
Агент, имаш ли линкове на уредите за лице? Искам и аз нещо домашно с червена и синя светлина основно. Изтекоха ми очите последните дни да гледам и нищо не решавам. Или са ми съмнителни, или ми идват скъпи. Та поне нещо проверено да взема.

# 112
На мен много ми допадат лаковете на Катрис, в ДМ и Лили ги има. Особено нюд серията, съчетана с база и топ лак също техен, на моите нокти изкарва около седмица без забележки. Лятото бях взела и един ярък цвят - също много добре се държеше.

# 113
Агент, имаш ли линкове на уредите за лице? Искам и аз нещо домашно с червена и синя светлина основно. Изтекоха ми очите последните дни да гледам и нищо не решавам. Или са ми съмнителни, или ми идват скъпи. Та поне нещо проверено да взема.

В Bare Care има някакви такива уреди за лице, погледни! Grinning В Тик Ток много са доволни! Blush

Ето един примерен:
https://barecare.bg/komplekt-ustroistvo-griza-za-kozata-buster-g … redpazen-keis-500

6 ключови функции

Устройството за грижа за кожата съдържа 6 ключови функции, включително електропорация, микроток, EMS, електрически игли, LED и звукова вибрация, за да ви помогне да постигнете целите си за кожата.

4 режима за грижа за кожата

Бустер режим (Booster mode): Електропорация

Режимът Booster помага за усвояването на активните съставки и по-дълбокото им проникване в различните слоеве на кожата, като същевременно повишава блясъка. Използва електропорация, наричана още безиглена мезотерапия , която създава временни фини отвори за максимално усвояване на активните съставки.

MC режим (Microcurrent mode): микроток

Режимът MC помага за увеличаване на обема на линиите на лицето. Микротокът е насочен към зоните около очите и назолабиалните гънки.

Режим Derma Shot: EMS

Режимът Derma Shot се бори с отпуснатата кожа и за стяга контура на лицето. EMS процедурата за лице предлага широка гама от предимства, от тонизиране и стягане на мускулите на лицето до подобряване на кръвообращението и намаляване на фините линии. Това е иновативна опция за грижа за кожата, която дава възможност на хората да подобрят контура и външния вид на кожата си, без да прибягват до инвазивни процедури.

Режим Air Shot: Електрически игли

Режимът Air shot помага за подобряване на еластичността на порите чрез създаване на неувреждащи проходи върху кожния слой с електрически игли. Технологията с електрическа игла образува микро дупки и подобрява еластичността на порите.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 11:13 от mimi.7299

# 114
  • Бургас
От лятото го гледам и се чудя, защото аз не ползвам никакви такива мазила. Не знам дали ще е ефикасен в такъв случай. Дамата, която ми го показа имаше много хубава кожа, но ползава тези ретоноли и рутини за мазане.

# 115
От лятото го гледам и се чудя, защото аз не ползвам никакви такива мазила. Не знам дали ще е ефикасен в такъв случай. Дамата, която ми го показа имаше много хубава кожа, но ползава тези ретоноли и рутини за мазане.
Галка, и аз много им се чудя, но си мисля дали наистина имат ефект. Ще чакаме Агента по подробно да сподели и с какви мазила ги ползва тез джаджи! Иначе сега са на много добра цена, а даже мисля, че мога да намеря код за десет процента отстъпка! Blush

# 116
....и стимулирам колагенообразуването със червена светлина и RF + MC. Домашни джаджи, но редовно.
Скрит текст:

+

Агент, предполагам си разучила добре джаджата преди да се сдобиеш с нея, можеш ли да кажеш каква е разликата между MediCube Age-R Booster Pro и LED Маските, които се предлагат на пазара (като действие, резултат) ? Например тази
Иска ми се да си купя и аз някаква джаджа за домашна упортеба, но не мога да реша кое ще е най-подходящо за мен.... (чувствителна и леко суха кожа, 40+ )

# 117
Помислете дали
ще ги ползвате.Моят личен опит гласи, че не.Ако сте от типа жени, които не следват рутина, не е за вас.

# 118
Мими, благодаря 🤗

Деси, аз ще ползвам, защото ме мързи да правя ръчен масаж 😂

# 119
Уреди имам и аз, не ги позлвам 🥴

Общи условия

Активация на акаунт