☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 61 299
  • 655
  •   19
Отговори
# 90
  • Бургас
Дами, имам нужда от стилистичен съвет. Канена съм на рожден ден в хотелски ресторант, ще има и танци.  Обичайния ми стил е дънки/ленен панталон и тениска, евентуално жилетка и ли пуловер.  Освен това съм качила доста килограми и нищо по-така не ми става, съответно нямам подходящ тоалет.
Открих в гардероба необличана дълга сатенена пола-тъмносиня на бели точки,  в която се побирам, но не мога да измисля с какво да я комбинирам. Дайте предложения какво да търся като обикалям магазини, защото събитието е в събота и няма време за поръчка.

# 91
Мерси за съвета, Света, ще ги погледна тези кремове. Голяма драма имам - купувам нещо, мажа месец, два и после кожата реагира и подарявам..

# 92
Честито Богоявление!
Да сме здрави, красотата идва отвътре!

Относно кремовете, не съм запозната с ретиноли или ретинали, ползвам само дневен, нощен и околоочен на Шисейдо, както и един любим крем с кокос за ръце и шия и това е.

# 93
То и аз не вярвам в чудодейните действия на ретиноли и ретинали, но трета година ползвам естедерм. До сега само на серум, защото имам мазна кожа, но от тази година и в комбинация с крема, защото кожата се засушава.

# 94
Ретиноидите изсушават кожата.
Radinn, тази пола ми звучи доста лятна.Предвид на описанието ще я съчетаеш трудно.

# 95
Ретиноидите изсушават кожата.
Radinn, тази пола ми звучи доста лятна.Предвид на описанието ще я съчетаеш трудно.
Деси серумът е олио, доста мазно и доста омазнява кожата...! 🙂

# 96
В дългосрочен план така действа, независимо от формата им на прилагане.Такъв им е механизмът- изсушават кожата , правят я податлива и чувствителна на външни влияния, казвам го като информация.В кремовете процентът не е висок, но го имайте предвид, ако кожата ви се промени и се чудите защо.

# 97
  • тук-там
Мими, аз хич не вярвам Естедерм да ти направи някаква разлика в кожата. Френският ти е решението. Но го започни внимателно през няколко дни и внимавай да не засушиш очите.

# 98
Дами, имам нужда от стилистичен съвет.
Открих в гардероба необличана дълга сатенена пола-тъмносиня на бели точки,  в която се побирам, но не мога да измисля с какво да я комбинирам. Дайте предложения какво да търся като обикалям магазини, защото събитието е в събота и няма време за поръчка.
В този сезон би могла да я съчетаеш с лек или по-плътен пуловер, с къса фина жилетка, с риза, с блуза, с всичко
Скрит текст:

# 99
  • Бургас
ДХ3, аз съм в прекрасните 54 години и ми е постоянно горещо. Все още ходя по тениска под палтото Wink
Диа, чудно изглежда с риза, но аз имам корем, пуловер абсурд да понеса. Явно ще трябва да търся някаква едноцветна блуза, да крие корема, въпроса е от каква материя да бъде?

# 100
Нямах предвид материята, а десена.Моите сатенени поли също трудно ги съчетавам с горно.

# 101
Мини през НМ като ще търсиш по магазини и виж за някаква такава блуза тъничка, свободна, и достатъчно дълга, за да скрие коремчето. Не знам какво е телосложението ти и размера, за да съм по-конкретна
https://image.hm.com/assets/hm/e1/df/e1df4197602bc60d88a6a57b3b5 … .jpg?imwidth=2160

# 102
Мерси за съвета, Света, ще ги погледна тези кремове. Голяма драма имам - купувам нещо, мажа месец, два и после кожата реагира и подарявам..
Mimy88,  за начало виж тази серия за за чувствителна кожа -
https://lillydrogerie.bg/chuvstvit-kozha-24ch-hidrat
и съответния околоочен
https://lillydrogerie.bg/krem-za-chuvstvit-kozha-15
Марката е финландска, с много изчистен състав са, в Лили и в Ремедиум ги продават.

ДХ3, аз съм в прекрасните 54 години и ми е постоянно горещо. Все още ходя по тениска под палтото Wink
Диа, чудно изглежда с риза, но аз имам корем, пуловер абсурд да понеса. Явно ще трябва да търся някаква едноцветна блуза, да крие корема, въпроса е от каква материя да бъде?
radinna, сатенената пола съобразно повода и мястото,  е хубаво да се съчетае със  сатенена риза/блуза - синя като цветa на полата, в подобен нюанс на синьо или бяла.
Ризата може да пусната в/у полата - за скриване на коремче.
Скрит текст:
Но след като не искаш риза, тогава по фина  блуза /материята да е лека, да пада красиво/.
Сатен, шифон - материи от този род
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 01:00 от Sweta

# 103
Последните две според мен са идеални за повода, локацията, наличната пола и фигурата Simple Smile
Sweta, благодаря за идеята за база за лак с частици, ще пробвам и докладвам!

# 104
Mometo*, пробвай - да, а най отгоре нанеси топ лак за още по голяма трайност и за блясък.
например този:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-top-lak-colour-shield-p4059729349279.html
Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт