☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 63 571
  • 669
  •   15
Отговори
# 660
Марджи, кученцето изглежда като от ламарина. ММ е фен на бранда и половината остров, че и съседния. В Неапол също го разхождат много - логото се вижда ясно.
Да ми е студено на снежно съм ок. Обаче да мръзна на +15 заради влагата и силния вятър, мразя. И в очакване на лятото си поръчах панталон.

# 661
  • София
Аз снощи излизах на кино и бар и чак ми беше жега. Аутфита беше нещо такова, с пухкавото палтенце отгоре.

# 662
От какво е направено кученцето, дето е "кацнало" върху пъна?
Много ми хареса, дали не мога да си направя такова в селската си къща?
Oт "ръждясала ламарина" Grinning Има много такива фигурки тук по гардън центровете за декорация на дворовете!

scrap metal yard art ideas

# 663
В градинските центрове съм виждала такива ламаринени фигурки. Някои са като мини ветропоказатели.

Любимото ми зимно яке е на споменатия бранд. Ако си намеря в същия цвят, но по-дебело, ще съм доволна.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 19:08 от Linofrina

# 664
  • София
Аз харесвам Ragwear, но не за брутален студ:

# 665
  • Burgas, Bulgaria
Мили момичета, видях Агентката - страхотна и стилна дори на -20 о! HeartHeartHeart
Още съм завладяна от емоциите на срещата, която си организирахме. ВСИЧКИ бяха ПРЕКРАСНИ, Ани и Мими бяха ФАНТАЗИЯ, а за гостенката ни - нямам думи!!! Love!!! HeartHeartHeart
Ноооо, имаше продължение, момичета мили, силно непрепоръчително е да ходите с иначе прекрасната Мими на шопинг, там тя се превръща в друг човек, харчи бързо, много и безотговорно, вчера едва я опазих. JoyJoyJoy Лошото в случая е, че е много убедителна и силно обаятелна, лесно може да поведе всички и да се охарчим дружно.GrinningGrinningGrinning
Следващия път вместо в МОЛА ще се заведем на фитнес, там ще ни видите какви сме фуриии. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 20:52 от kolevaangela

# 666
  • Бургас
Анджи напълно те разбирам за Мими. Моята най добра приятелка е Девичка като Мими, няма да ти казвам как се прибираме от кафе в мола, обиколили почти всички магазини и с торби бол... Но са страхотни и забавни Purple Heart

# 667
  • тук-там
Аз се припознах в Мими. Значи ще ни се получи среща на живо и не бива да я отлагаме Simple Smile
Колко хубаво, че виртуалните срещи се превръщат във физически Simple Smile

# 668
хахах…Къде си, Миме, да видиш тука какво говорят тия хора за тeб 🤣🤣🤣
Ox, Анджи, много забавно ми стана!🤣❤

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 20:53 от ДХ3

# 669
Ауууу....не ги е срам! Те с Ани си накупили преди мен глоу серуми, сто парфюма...а аз горката...искат да остана назад! И да не съм озарена и парфюмирана! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт