☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 67 105
  • 710
  •   6
Отговори
# 690
G&B, благодаря ти Hug
Въобще не съм предполагала, че го има в речника. Мислех си, че е някакъв ваш форумски лаф (в тази тема), а то какво било. Но аз отдавна спрях да нося подобни токчета. Въобще не са ми удобни и съм отвикнала да ходя с такива.

# 691
Мими, така като чета, хубаво те е спряла Анджи - ти като не харесваш рози, защо ще си купуваш парфюм с толкова отчетлив розов аромат. Търси някой с нотки, които харесваш - кои харесваш?

Аз харесвам рози, прочетох за Delina La Rosée сега и съм почти сигурна, че ще го харесам - пише, че е по свеж от класическата /която има някаква съставка, не съвсем по моя вкус/.
Да споделя нещо, изненадващо се оказах фен на Quentin Bisch. Някой в темата беше споменал името му, като поразрових Fragrantica - повечето парфюми, които съм харесвала/харесвам и съм ползвала през годините и сега, са негово дело. Делина –също.

Ани, много те харесах с блузата ламе и панталона!
Агент, голям студ при теб, но ти май харесваш екстремни преживявания - enjoy!
Сетих се за разказа на един познат - говори с брат си и казва:  - тук /в Бг/ е голям студ -10°,
брат му /не е в Бг/ казал - а, при нас е само -3° и добавил - ... обаче по Фаренхайт  Simple Smile
/приблизително -20° по C/

Рина, и двете рокли стават за повода и мястото на събитието, може би червената все пак, с някакви по официални и желателно удобни обувки.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 16:38 от Sweta

# 692
Мими, така като чета, хубаво те е спряла Анджи - ти като не харесваш рози, защо ще си купуваш парфюм с толкова отчетлив розов аромат. Търси някой с нотки, които харесваш - кои харесваш?

Аз харесвам рози, прочетох за Delina La Rosée сега и съм почти сигурна, че ще го харесам - пише, че е по свеж от класическата /която има някаква нотка, не съвсем по моя вкус/.
Света, не, не аз не се бях засилила него да купувам, а класическия Шанел, най стария....Делината отидохме да я помиришем..... Не, че съвсем не харесвам рози, може да има в състава, но да не е преобладаващо, основно. Delina La Rosée не съм чела състава, но ми е приятен и бих го носила. Едно време Мадмлоазела също имаше роза, а това ще ми остане най любимия парфюм за всички времена. Сега не го харесвам и много страдам, че промениха аромата.

ПП Оня ден гледам климатика у нас 75,2 F и си викам боже развали се тоз дисплей, дано и климатика не изпуши...и чак после се вторачвам, че някой го врътнал на Фаренхайтове! JoyBlushJoy

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 16:50 от mimi.7299

# 693
  • Burgas, Bulgaria
Мила, Мими, ти искаше да купиш класическия Коко Шанел ЕДП - първообраза, на който аз обожавам тоалетната вода - EDT. HeartHeartHeart
Оф, изпуснах Ани, а и много други момичета сигурно. Disappointed Relieved

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 17:17 от kolevaangela

# 694
Е да де...и ти като не позволи реших да купя мадмлоазела, той пък на нищо не приличаше, хем си знам! Joy
Въпреки това, пак ще си го купя... класическия Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес съм с Шанел ноар, за първи път на работа, много го харесват всички!!!! Wink

# 695
  • Burgas, Bulgaria
Мими, помисли си: колко много парфюми имаш и не носиш, поразгледай ги и ще ги преоткриеш. HeartHeartHeart
Хммм......, аз с добро .... значи..... JoyJoyJoy

# 696
Мими, помисли си: колко много парфюми имаш и не носиш, поразгледай ги и ще ги преоткриеш. HeartHeartHeart
Хммм......, аз с добро .... значи..... JoyJoyJoy
Вече нямам много, всичко е по дъната...пълен е само Ла вие Беле ванила нюд и Шанел ноар, който е 30 мл. Тъй, че мисли кога ще ме караш на Конгресния да го взимаме? Blush
Арабските не ги броя, те някакви гурмета....

# 697
  • Burgas, Bulgaria
Мила Мими, ако е така - когато кажеш, недопустимо е да стои празен парфюмният ти гардероб! HeartHeartHeart

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 20:52 от kolevaangela

# 698
Мила Мими, ако е така - когато кажеш, недопустимо е да е празен парфюмния ти гардероб! HeartHeartHeart
Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 699
  • тук-там
А моят гардероб е доста пълен, ама сега ми се е напъхал в главата този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-27.html

# 700
А моят гардероб е доста пълен, ама сега ми се е напъхал в главата този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-27.html
Познаваш ли го, mtz? Защото не е никак лесен парфюм. Доста е ретро и има една мазна нотка на машинно масло, която аз усещам ужасно силно и много ме дразни. Ако не избива при теб, си късметлийка.
Иначе съм голям почитател на Hermes и имам няколко техни парфюма.

# 701
  • София
По описание ми звучи ретро с този зюмбюл и бели цветя. Напролет често ми се носят такива, но зюмбюл в парфюм никога не ми харесва. Люляк повече ми допада, както и липа или нарцис.

# 702
  • Sofia
24 е супер ретро.
Мими, а мадмоазел интенс харесваш ли?

Рима, страхотни крака! Червената рокля е по-празнична и хубава. Другата бих носила със сникърси и скини дънки като дълго поло и без възела.

# 703
  • София
Ей, имало още фенки на Шанел! Аз имам Габриел и Льо 5. И един крем за ръце с мирис на Мадмоазел.

# 704
Карен, да интенза по харесвам...
Още фенки на Шанел...та аз винаги ще си остана фенка...Шанел си е Шанел! 😍

Общи условия

Активация на акаунт