Лидл 196 - 2026 в €

• 23 485
  • 286
  •   10
Отговори
# 270
  • Карлово
Така ще направя.
Скрит текст:
Вчера, гледам извадена дъска за гладене и новата ми ютия и питам ММ защо е гладил с моята ютия. Той запротестира:"Всичко хубаво и ново все е твое!" А беше против да се взема нова ютия, въпреки че от лепене по дрехите му, когато глади, на старата покритието е много зле.

# 271
По-миналата седмица имаше машинка за вакуумиране и сега пак Thinking
А аз търся малкото уредче за вакуумиране на батерии...и следа няма от него в нашия филиал!😫

# 272
Аз търся везна за храна. Ако видите из Бургас,пишете.

# 273
Здравейте и благодаря за коментарите.Тези от консервата не ги пробвахме още,но от антипастите детето ги хареса,само че чушките заминаха директно в кофата,толкова лютиви ми се сториха.Детето много искаше да пробва сармите,знам че от домашните по-хубави няма,но при нас кисело зеле и лозови листа не се намират в магазините.А карамелизираното кашу, щеше да ми счупи някой зъб направо,може фъстъците да са били по-хубави.Сиренето се хареса на мъжа ми.

Взех и от боба и от замразените баници с праз и кашкавал.
Не знам как е в България,но специално в нашия град,където живеем в Англия нещата от гръцката седмица никой не ги купува и изобщо много от специалните седмици като азиатска,италианска.Англичаните си обичат техните традиционни храни,най-вече за английската закуска.

# 274
Момичета и момчета, дали някъде в София има останали от спрейовете за коли? Трябва ми силиконов спрей за уплътненията и евентуално спрей за ключалки.

П.П. и да допиша - тези кренвирши в брошурата от пилешко месо дали са хубави?

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:02 от aDream

# 275
Позната купува за кучето си от тези кренвирши, то е много злоядо, но тези ги яде. Ако това е от помощ 😊.

# 276
Smile доста ме объркваш с този отговор

# 277
  • Sofia
Моят злояд котарак признава само детските пуешки кренвирши 😁

# 278
Smile доста ме объркваш с този отговор

Смятат, че щом кучета и котки ги ядат, значи а ок. Като препоръка го приеми.

# 279
Не е вярно това

# 280
  • Sofia
Защо да не е вярно. Котката освен детските кренвирши и още няколко вида шунки, от скъпите, нищо друго не поглежда. Изключвам разни сухи колбаси с много подправки, за тях не ми е критерий.

# 281
В тази връзка, моето коте само фермерско месо яде. Купувам по-специални уж, например сините румънски опаковки пилешко - ако ги откаже, ги ядем ние.

# 282
  • София
В тази връзка, моето коте само фермерско месо яде. Купувам по-специални уж, например сините румънски опаковки пилешко - ако ги откаже, ги ядем ние.
Разсмя ме! Joy Значи ако котката откаже, се дореждате и вие. JoyJoyJoy

И моите котки обожават пуешките детски кренвирши. Simple Smile

Иначе се сетих за една карикатура, която видях наскоро. Не мога да я намеря и затова ще я опиша. Две котки похапват някакъв колбас за хора и си говорят: "Колко вкусно! Сложили са вътре и мишки!" hahaha hahaha hahaha

Наскоро имах купон за намаление на котешки консерви 400 гр. от по-високия клас храни (бежовите). Учудващо много им се усладиха.

Имам купон за 30% намаление на замразени пуешки хапки. Ако някой го иска, да ми пише.

# 283
Не знам дали някой е писал, но Той се завръща - чаят с джинджифил, няколко вида. Долче ли питаше?

# 284
Joy Благодаря ви за мненията, забавно се получи!
Таня67, твоят коментар най-много ме притесни! Grinning
Аз си нямам вкъщи любимец-дегустатор, но видях една изкушаваща рецепта за кренвиршки и се зачудих какви да взема. Понякога сме взимали от детските пуешки, но реших, че ще са дребни за рецептата. А, други не се купуват вкъщи.
Ще ги помисля тези пилешките.

Общи условия

Активация на акаунт