Лидл 196 - 2026 в €

• 29 615
  • 363
  •   7
Отговори
# 345
  • Бургас
Кенчета с кокосово мляко вече не се продават в Лидл, така ли?
Аз около нова година търсих, но в нашия лидл нямаше нищо кокосово.

# 346
От доста време не съм виждала маслото с чесън на Пилос-100 гр.И то ли изчезна?

# 347
От доста време не съм виждала маслото с чесън на Пилос-100 гр.И то ли изчезна?

Преди повече от година.

# 348
Jubel, а течната сметана 500 мл. 36% и смес семена за салати, тях предлагате ли ги още?

# 349
Купувала съм каперси от италианската седмица (каквато е сега), огледах се, за да си купя, но не ги открих.
От нехранителната разпродажба си купих 3 чифта бикини за 5 лева, СД с джаз за 1 лева, една черна рокля, която смятам да ползвам за нощница, пак за 5 лева. Роклята може и да върна, че ми е по- дълга.
Друго какво имаше- детски дънки, но не видях цената, огромни мъжки трикотажни къси панталони, спортни дамски клинове, голям гофретник, мултикукър, детски клинчета и бебешки дрешки, накрайници за някакви мъжки машини, но бяха само 2-3 и не обърнах внимание, доста бройки от спрей за колело (тук може и да ви излъжа), едно единствено горнище на бански, чифт дамски балеринки, няколко единични дамски потника. Може тези дни пак да заредят с нещо интересно.

# 350
И аз търсих от тази смес за салати така и не намерих не знам дали в момента не е имало или..? И това ли спряха?

# 351
Каперси купувам от Метро по тази оферта, три буркана ми стигат за една година, аз много ги ползвам.

# 352
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Дали някъде в София има останали ски панталони и якета за големи момчета (158/164 см)?
Моля да пишете, ако видите някъде. Друга година се подмятат с месеци по кошовете, а когато ми трябват няма Simple Smile

# 353
Jubel, а течната сметана 500 мл. 36% и смес семена за салати, тях предлагате ли ги още?
Не съм чула да ги отлистват, най-вероятно има временно проблем с доставката.
Баркода на продукта задраскан ли е, обърнахте ли внимание?

# 354
Подарявам.

# 355
  • Сливен
каперсите за какво ги ползвате,имам 1 буркан го подмятам от 1 година.

# 356
Италианските каперси, т.е. тези от италианската седмица са огромни и мога да си ги хрупам вместо кисели краставички. Иначе може да добавиш в салата, паста, пица...

# 357
Пастет с каперси е чудесна плънка за солени палачинки.🙂
Кокосовото мляко в кенче отдавна е при млеката UHT и растителните. По едно време беше изчезнало и после се завърна на новото място.

# 358
Пастет с каперси е чудесна плънка за солени палачинки.🙂
Кокосовото мляко в кенче отдавна е при млеката UHT и растителните. По едно време беше изчезнало и после се завърна на новото място.

Хубаво ли е това кокосово мляко в кенче? Подсладено ли е?

# 359
каперсите за какво ги ползвате,имам 1 буркан го подмятам от 1 година.

В сезона на салатата от краставици и домати слагам щедро, щедро вместо сол, в картофена салата, на паста, снощи правих паста с риба тон и три големи супени лъжици заминаха в соса, при печене на риба и навсякъде, където вървят кисели краставички.

Общи условия

Активация на акаунт