Лидл 196 - 2026 в €

• 30 976
  • 371
  •   8
Отговори
# 360
  • София
Аз само на паста Путанеска слагам каперси, половината население ги избутва в края на чинията. 😂

# 361
Аз само на паста Путанеска слагам каперси, половината население ги избутва в края на чинията. 😂

Ааа, домашните съм ги тренирала. И те се опитваха в началото да ги избутват Laughing

Не помня, от Италия или от Виа Тракия съм взимала едни изсушени, те са като стафидки, даже са в размер на черен пипер, сушени и осолени с много сол. Те какъв аромат дават при печне на риба!
Наистина много вървят на картофена салата мариованите каперси, пробвайте.

# 362
Ние като готвим скариди слагаме каперси и страшно си пасват, но и това със салатата е хубава идея Simple Smile

# 363
Пастет с каперси е чудесна плънка за солени палачинки.🙂
Кокосовото мляко в кенче отдавна е при млеката UHT и растителните. По едно време беше изчезнало и после се завърна на новото място.

Хубаво ли е това кокосово мляко в кенче? Подсладено ли е?
Хубаво е според мен, но взимам само от пълномаслените кенчета. Не е подсладено.

# 364
Каперси си ръся върху пицата и в руската салата, в общи линии там, където подхождат кисели краставици и маслини. Много ги обичам.

# 365
  • Пловдив
Има ли при вас от сушените домати от итал.седмица?

# 366
  • оттам, откъдето започва България
Някоя дама ползвала ли е крема за лице с роза?

# 367
  • София
В магазина на Халите има.

# 368
  • Пловдив
В магазина на Халите има.
намерих ги и аз Simple Smile

# 369
Здравейте,
хубави ли са тортата амарето и десерта страчатела?
Благодаря!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 370
  • на Мелмак
Много ми харесаха от предното зареждане италианските подправки в мелнички, вчера допълних видовете, които нямах. Също взех и от спрейовете. Дано ни допаднат.

# 371
От тортите по 14 лв съм взимала другия вид - лимончело. Много лека и приятна.
Десертите от 7 лв не ги харесвам. Ако не са сменили състава - много алкохол има.
Като цяло от тематичните седмици не купувам десерти. Не съм имала добри попадения освен лимончело тортата и от хелоуин седмицата имаше една портокалова торта, също много приятна.

Общи условия

Активация на акаунт