Лидл 196 - 2026 в €

• 34 798
  • 403
  •   9
Отговори
# 390
Същия купон имах, картинката на самата опаковка е друга обаче. Не съм я снимала обаче да я кача в темата.
Много често снимките на купоните не отговарят на реалността.
Няколко пъти съм им писала за бисквитите на Содней с парченца шоколад, че на купона е едно, а на живо е съвсем друго като опаковка.

# 391
Аз затова гледам кодовете на продуктите. Снимките често заблуждават.

# 392
Ех сега като казвате , аз взех същата вода и не съм използвала купона Grin Аз се оплаквам, че бяха разграбили  немското масло за 3.70  и трябваше да ходя в друг Лидл. В другия  поне имаше де, взех 3 ама всеки път се разкарвам за 1 продукт

# 393
Някой може ли да каже обикновено олио при кои продукти го слагат? Понякога съм виждала нещо на промоция там където се излагат промоционалните стоки, но сега просто ми трябва 1 б. нормално олио /тип Калиакра, 1-ва преса, някакво с проверен вкус/. Много рядко купувам олио, от Лидл май никога, а утре ще ходя до магазина за други неща.

# 394
  • shumen
При нас олиото съм го срещала при промоционалните или до маслото на регалите.

# 395
  • София
Някой може ли да каже обикновено олио при кои продукти го слагат? Понякога съм виждала нещо на промоция там където се излагат промоционалните стоки, но сега просто ми трябва 1 б. нормално олио /тип Калиакра, 1-ва преса, някакво с проверен вкус/. Много рядко купувам олио, от Лидл май никога, а утре ще ходя до магазина за други неща.
Близо до пакетите с основни храни като брашно, захар, ориз, макарони...

# 396
Олиото, което не е на промоция в нашия филиал стои май най-близо до захарта, млякото UHT, растителните млека и сметаните. Макаронени и ориз в нашия филиал не са съвсем наблизо до олиото.

# 397
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте, търся си този модел /Въртяща се Четка с Топъл Въздух SILVERCREST SRWB 1000 B1 4 в 1/ може помогнете? Къде да си търся или ако някой я има и иска да се раздели с нея. Благодаря Ви

# 398
Видях едни кокосови бисквитки кръгли с дупка в средата, 6 броя в син пакет  пакет 7-8 лв бяха, цената не си я спомням, не съм ги снимала, че да ги покажа.
Та някой сеща ли се за такива бисквитки,  взимал ли е, вкусни ли са?
Много обичам кокос и кокоски.
Май ги открих в гугъл и са тези нещо се заблуждавам явно, че съм ги видяла в син пакет вчера в магазина

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 12:09 от Morkovelka99

# 399
На мен кокосовите бисквити много ми харесват. Сочни са, мекички и имат наистина хубав вкус. Опитвала съм само тези “светлите” и ми допадат. Единствено не ги купувам често заради цената, а ги изяждаме за секунди

# 400
А каква е разликата между двата вида? Едните май са с повече кокос, само това ли е?
Благодаря! Ще ги опитам, точно такива обичам.

# 401
Много ми харесват кокосовите бисквити, цената им изобщо. Понякога ги пускат в ХХЛ седмица. Има два вида.

Червеният боб в консерва при нас изчезна трайно от 3 седмици. Има само някакъв в буркан. Някой да го е пробвал?

# 402
Много са хубави кокоските, винаги взимам, когато ходя в Лидл, но наистина цената им вече е много сериозна.

# 403
Аз не я помня, но и на мен ми се стори висока, но те кокоските май навсякъде са скъпи. От Лекси си купих скоро за проба 100 грама, от малките като хапки 5-6 на брой излезнаха и близо 4 лв май струваха.

Общи условия

Активация на акаунт