Лидл 196 - 2026 в €

• 43 744
  • 493
  •   17
Отговори
# 480
  • Пловдив
Засилих се за още авокадо Хас, ама нъцки...днес си е с нормална цена? Кви са тия промоции???
Намерих обаче мрежичка на -50% съвсем случайно, дано не е кафяво.

# 481
Afflekc, взе ли си еър фрайър от Лидъл, че от утре ще има някакви на Силвъркрест да дадеш мнение, моля.

# 482
И аз питам за утрешните, струват ми се добре като обем.

# 483
Питам, щото преди две седмици ходих да гледам едни–живо тенеке, никакво доверие не можах да им дам.  Имам уреди на Силвъркрест, ами доволна съм.

# 484
Afflekc, взе ли си еър фрайър от Лидъл, че от утре ще има някакви на Силвъркрест да дадеш мнение, моля.

Имам лидълския ЕФ SilverCrest от 3,5 години - много съм доволна. Все още работи и често се ползва.
А случаят, който описах горе, е от миналото лято - купих за нашите, подобен на моя, даже уж подобрен модел, но нещо програмите като че ли са по-зле направени.. ползвахме го само веднъж, че нашите нямат много място и не мога да потвърдя със сигурност.

Иначе ако ще купите ЕФ от Лидъл - само от онези, които са с вместимост над 5 литра и над 2000 kW (моят е 2150 kW, мисля).

По-малките модели с 2-3 литра вместимост са с ниска мощност - около 1kW и честно казано не знам дали вършат работа.

# 485
В нашия филиал доста често слагат найлони или "хиксове" от ленти оред/над промо стоките от следващия ден - дори и да са заредени.😅

# 486
От кога не бях виждала тази домакинска хартия. Тя сигурно не се води така, но е много, много хубава. 3 евро е рулото , но е много по- хубава от другата домакинска хартия

# 487
Сигурно е писано вече, но каква е сега цената на кашоните с преоценени стоки.
Случайно се оказах в магазина около 11.30 ч и видях няколко, но нямаше интерес към тях и цена не видях.

# 488
Същата е. 4.99 лв/2,55 евро.

# 489
  • Пловдив
По повод горното написано от мен за авокадото...в др.филиал си беше намалено Rolling Eyes  с цена 1,94лв, а преди 3 дни беше 1,74лв.

# 490
# 491
Благодаря за новата брошура, lenak!
Сега ще разглеждам със сутрешното кафе, че отдавна не съм ходила до Лидл, може пък следващата седмица да има нещо интересно и за мен. Simple Smile

# 492
Здравейте!
Впечатления от зъбния душ от новата брошура ?

# 493
  • Пловдив
Здравейте!
Впечатления от зъбния душ от новата брошура ?
имам го, ама рядко ползвам...забравям Simple Smile иначе е ок мисля. Няма с какво да сравня.

Общи условия

Активация на акаунт