Лидл 196 - 2026 в €

• 39 256
  • 454
  •   3
Отговори
# 435
Така е.
Дори един и същи продукт в различните магазини в една държава може да е произведен от различни производители.
Какво остава пък за различни продукти.
Коментирали сме нееднократно в темата.

Да се произвеждат в различни държави/континенти/планети ми е ок, стига да имат еднакви съдържание и стандарти. Иначе същият бранд със същия етикет и реклама "в асортимента и 500 мл" ми е подвеждащо, сякаш са еднакви като съдържание, но в различно количество.

# 436
  • София
някой може ли да сподели каква е цената на долче густо капсулите на лидълската марка, единичната опаковка?

# 437
Лидл имат ли влагоабсорбатори на тяхната марка? И ако да, пускали ли са скоро?

# 438
някой може ли да сподели каква е цената на долче густо капсулите на лидълската марка, единичната опаковка?
Върти ми се в главата цена от 8.29 лева, но може и да греша.

# 439
  • оттам, откъдето започва България
Белушани, до днес има намален в К.
Скрит текст:
.  
Скрит текст:
Може да ползваш и купон за -4 евро над сметка над 50 евро и ще ти смъкне още. Гаранцията е 3 години. Аз съм от повече от 5 години с влагоуловител Хома, купен от К. Много съм доволна. Този изглежда като моя, само името му е друго.
Аз съм с вла

# 440
Относно полентата, това приготвих от един пакет.
Настъргана и на пластове. В едното има пръжки по средата, а в останалите сирене и кашкавал. Отгоре масло и пушен червен пипер, кОпаш, ядеш и ревеш.
Баба ми така казваше, че качамак се "копае". Означава със ситнещи движения на лъжицата да вкараш хубаво добавките в него.
Може да се запече на фурната, но аз имам една програма микро+конвекция на МВ-то и на нея за по-бързо. Ако не бързам пускам след нея и една микро+грил.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:39 от evhen

# 441
  • оттам, откъдето започва България
Ееееей, изядохте полентата.
Аз оставих за днес да пазарувам и само 1 пакет намерих, оставен върху други продукти. Даже цена нямаше. Hushed

# 442
Здравейте, тези Bio Organic лимони в Лидл дали са с ядлива кора? Т.е. необработвана с вредни химикали?

# 443
Обиколих днес Лидл-ите в града. Единственото, което харесах са плажна хавлия на пес патрул намалена на 7 лв. . Вода " вода" малки шишета, за която се предлага купон в приложението на някои от вас я имаше само в един от 4 Лидл магазина в града. От литър и половина няма никъде. От 10 л. , също. Само от 6 и то не навсякъде.
Отлистват ли я? Аз пия само такава вода Sad
Подарявам
Скрит текст:

# 444
Купувам от лимоните с ядлива кора , които са по 4броя в една хартиена тарелка. Много са хубави. На тях изрично пише , че са с ядлива кора. Тези био и те трябва да са такива

# 445
  • софия
В момента има само показаните био лимони. Всяка година има период, в който изчезват навсякъде (купувам и от К, и от Била), но в момента има само в Л на бройка.
Би трябвало на био кората да не е обработвана.

# 446
  • Козлодуй
И аз се интересувам трапезната Вода Вода защо изчезна? Дали ще се появи отново?

# 447
brillante, zvanche, благодаря за бързите отговори, че беше спешно! Joy И аз вземам от тези по 4 в картонена опаковка, на които изрично пише, че са с ядливи кора, но отдавна не са ги пускали. Сега взех от тези с етикет Bio Organic и се засилих да правя лимонов кекс за децата обаче на кората много й се зачудих дали да я ползвам в кекса Simple Smile

# 448
  • София
Този перилен препарат е топ! Взел съм го докато беше спрян този с марсилския сапун и сега му дойде реда за употреба - има много приятен, цветен и недразнещ аромат.
Изобщо с лидълските препарати никога не съм имал греда или каквото и да е неудовлетворение.

Надявам се, че го ползвате за деликатни и фини тъкани, защото е за такива. Не става за чаршафи, бельо и т.н. хард пране.
Това, че мирише добре, не значи, че пере добре. Повечето перилни препарати в Лидл са нисък клас

# 449
  • Пловдив
Познати ползваха години прахове от Лидл и след като пералнята им сдаде багажа майстора казал, че е от тях.
Никога не съм ползвала аз.

Общи условия

Активация на акаунт