Лидл 196 - 2026 в €

• 39 526
  • 454
  •   3
Отговори
# 450
  • София
Познати ползваха години прахове от Лидл и след като пералнята им сдаде багажа майстора казал, че е от тях.
Никога не съм ползвала аз.

Ъхъм, но има и други мнения от личен опит.
От както има Лидл в Бг ползвам само техни препарати - течен или прах. Периодично и правя профилактика с препарат за почистване - пак от Лидл. Пералнята работи като звяр, нищо и няма, не е отваряна, не е викан техник.
Не, че е реклама - Беко, с горно зареждане, произведена в Турция 2007 г.
И от прането нямам оплаквания - добре почистено, запазени цветове и форми.

# 451
Точно от Лидълските прахове се е развалила, сигурно.....майсторите са склонни големи щуротии да разправят.

# 452
  • София
И аз с Беко на преклонна възраст, май вече двайсетте гони.
Ползвам лидълски препарати от отварянето на Лидл в България. Пера с тях абсолютно всичко каквото имам - и хард и софт.
Нямам наблюдения с дрехите ми да се случва нещо странно - излизат чисти и свежи със запазени цветове. Нямам други изисквания към перилен препарат и дори не мога на теория да си представя какво повече да очаквам от него.
Та, който прецени, може да си купи 🙂 От мен има 👍

# 453
  • Пловдив
Може, само споделям..

# 454
Моята пералня не се развали, защото я пренатоварвам, сега разбрах, че било от праха.
Химичният състав на всички прахове е близък, с някоя съставка в повече или по-малко. Ако от лидълския се е развалила, това значи, че ще се развали и от Ариел, от дм и от Персил.

Общи условия

Активация на акаунт