Лидл 196 - 2026 в €

• 58 041
  • 640
  •   2
Отговори
# 600
Не е нещо особено. Маслото е по-добро, но не знам дали още го има.

# 601
  • SF
Изпуснах инфрачервената лампа. В нашия Лидл е свършила за ден.

# 602
  • Пловдив
Аз маслото Сиен имам...нищо кой знае какво.

# 603
  • Варна
Някой ползвал ли е този спрей за коса? Хубав ли е?

Не знам дали е същия, но имам в подобна опаковка, беше намален преди няколко месеца на 5.99лв, не ми харесва.
Моето не е спрей, а помпичка.

# 604
Да, помпичка е, не е спрей.

Изпуснах инфрачервената лампа. В нашия Лидл е свършила за ден.

Имам такава, купена преди години.Само събира прах, да съм я ползвала 2-3 пъти. Подарявам ти я ако ти трябва такава.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 09:20 от pticasprujina

# 605
Имам точно този серум, много е мазен. Ако прекалиш, косата мазнее, трябва точно една-две капки да се сложат.
Сигурни ли сте, че има и масло? Направо не знам то какво ще е, щом серумът е толкова маслен (направо мазен).

# 606
Маслото е по-гъсто. Косата ми е много суха и го попива мигновено. На здрава коса, нормално да мазнее.

# 607
  • SF
Имам такава, купена преди години.Само събира прах, да съм я ползвала 2-3 пъти. Подарявам ти я ако ти трябва такава.
Ама защооо? Какво не й харесваш? Аз искам кръста да си лекувам с нея.

# 608
  • Димитровград
Лампата в нашия магазин в Димитровград беше само една в понеделник сутринта в 7.30.
Бях в шок. Мислех, че ще се бутат за гайковерт, не за лампа.

# 609
  • SF
В 2 софийски Лидъла  проверих  - няма!

# 610
  • Пловдив
Имайте предвид, че някои неща почти не ги зареждат...един шлайф "жираф" ходих да взимам на мъжа ми напред /първи ден от брошура, чакам да отвори магазина/ 🤐🤦🏽‍♀️ още няколко човека с мен чакат да отвори обекта 😮
На рафта бяха 3 - аз взех един и един от чакащите втория.

# 611
Или са си ги запазили в склада за близки или колеги. Спомням си, когато пуснаха air fryer на 50%, за 2 минути свършиха изложените 12 бройки. Аз обикалях известно време из магазина да си допазарувам и виждам как от склада подаваха фрайър на бивш колега, който засякох на касата. Щом на бивши колеги запазват, смятяй и за тях си какво правят.

# 612
Пак "грешка" в цените за едните и за другите европейци ... Пак Българите са от страната на "булката"
Сега ми кажете, че няма насилствено oпределяне на цените и "верижна" икономика Wink
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 07:14 от netman71

# 613
Ама защооо? Какво не й харесваш? Аз искам кръста да си лекувам с нея.

Аз заради синузита я взех, но от години го нямам този проблем. Simple Smile

# 614

Общи условия

Активация на акаунт