Лидл 196 - 2026 в €

• 57 512
  • 634
  •   12
Отговори
# 615
Дойде февруари и цените са нагоре. Поне на някои неща от китайската седмица.

# 616
Пак "грешка" в цените за едните и за другите европейци ... Пак Българите са от страната на "булката"
Сега ми кажете, че няма насилствено oпределяне на цените и "верижна" икономика Wink
Скрит текст:

Така ще е, докато им купуваме стоките.

# 617
  • София
В днешния мейл има купон за котидж сирене на половин цена.

# 618
Имате ли впечатления от детските ботуши, които са в брошурата за другата седмица? По спомен зимните не ставаха, а тези са гумени за дъжд...

# 619
Добър ден на всички!
Роботчето ми се развали,а вече не е в гаранция,та подозирам,че ремонта ще е колкото един нов от Лидл например (168лв)...Може ли отзиви?
Апартамента ми е малък,двустаен,нямам дългокосмести килими,та не ми трябва нещо "уау" !

# 620
  • Пловдив
Виж мощността и сравни...с две четки е, което е ок.

Новата брошура ми се струва сбирщайн голям.

# 621
Здравейте.
В брошурата от понеделник има спално бельо 100% памук/ранфорс. Имате ли впечатления - свива ли се при пране на 60 градуса?

# 622
Имате ли впечатления от детските ботуши, които са в брошурата за другата седмица? По спомен зимните не ставаха, а тези са гумени за дъжд...
Според мен са тежки. Аз на моето дете взех от Пепко

# 623
  • София
Знаем ли колко е дълъг кабела за зареждане?

# 624
Знаем ли колко е дълъг кабела за зареждане?

1 метър

# 625
  • Пловдив
Не знам кои ботушки са в брошура, от тези съм доволна

# 626
Пак "грешка" в цените за едните и за другите европейци ... Пак Българите са от страната на "булката"
Сега ми кажете, че няма насилствено oпределяне на цените и "верижна" икономика Wink
Скрит текст:

Така ще е, докато им купуваме стоките.
Аз им ги купуам но с немската заплата и от немския магазин. Даже работодателят ми плаща в абсолютна стойност по-малко от колкото връзкарите в БГ искат да плаща на протежетата им.
Едно време в родния ми град отвори един магазин верига американски селски заведения за бедняци, но с цени като за милиардери и нормално затвориха. Сами се закопават като правят клиентите на глупаци.
В бг като ти възложат да изпълняваш дикат над цените и решиш, че в държавата няма да се продават яйца от някакви кокошки ставаш ... патка.

# 627
  • София
Здравейте, извинявам се ако вече е писано.
Преди време дойдох тук с въпрос за любимите ми чайове с джинджифил. Бяха изчезнали. Имаше и други, които питаха. Та днес ги видях, че отново са ги пуснали 4 вида са

# 628
  • Козлодуй
В брошурата от следващата седмица разклонителя е с повече гнезда и съответно по-скъп. Този по-евтиния го имам в бяло но смятам да взема и от дългия тъй като под телевизора съм понадила 2 разклонителя от много у-ва Simple Smile Освен това пише в тази чужда брошура че разклонителя е 70% намален от 17 евро а при нас редовната му цена е 10 евро - молете се да не станат цените като чуждите че тогава ще береме ядове Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 13:52 от pvacheva

# 629
  • Стара Загора
Не знам кои ботушки са в брошура, от тези съм доволна

Става въпрос за гумени ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт