Лидл 196 - 2026 в €

• 59 580
  • 653
  •   3
Отговори
# 630
  • Пловдив
Значи и изцяло гумените на детето пак са от Лидл /имат и чорапче по принцип/. Нямам оплакване и от тях.

# 631
При чайовете с джинджифил и добавка, усеща ли се портокала и ментата?

# 632
Ментата се усеща, като джинджифилът е леко лют.

# 633
Аз много отдавна съм купувала в розовата кутия, но не съм обръщала внимание, че имат и смесени. Ще взема с ментата щом се усеща, аз обичам и затова питах дали се усеща.

# 634
От азиатската седмица зеленият чай е много хубав (с лимон съм пробвала).

# 635
Някой купи ли си от ризите днес? Гредах ги, но нещо не ми допаднаха и не купих. Сториха ми се и широки

# 636
Аз ориенталския чай искам да пробвам, но и зелен може да взема.

Кабел Tronic купувах през декември на 4.99, и той е метър. Ще ги видя тези от следващата брошура.

# 637
При вас имаше ли яйца (кора 30бр)? Изобщо не съм предполагала, че в 15 часа няма да има пукната кора, утре дали ще зареждат, да не се разкарвам напразно.

# 638
И цените на китайската седмица в английския Лидл,в България са много по-скъпи нещата.

# 639
При вас имаше ли яйца (кора 30бр)? Изобщо не съм предполагала, че в 15 часа няма да има пукната кора, утре дали ще зареждат, да не се разкарвам напразно.

Имаше около 30 картона вероятно, но бях много рано. 8:20 ми е касовата бележка. Едва ли са толкова нагли 4 дни да пращат всички за зелен хайвер. Би следвало да има още.

# 640
Ментата се усеща, като джинджифилът е леко лют.
На същото мнение съм. Във варианта с портокал и канела аз сякаш усещам повече канелата, отколкото портокала (но не съм го пила скоро, може и да съм позабравила).
При нас тази вечер имаше (Пловдив), но пък друг път се е случвало същото като при вас.
На касата имаше клиент, който още искаше да плаща със стотинки - крайно учуден беше, че вече не можело...😀 А касиерът проверяваше с УВ маркер банкнотите от 100 евро.🙂
На друг случвало ли му се е да си актуализира Лидъл+, а при опит да отвори приложението от иконката на екрана да изписва "Приложенивто не е инсталирано"?! От друга страна, в Гугъл плей ми изписва "Актуализирано" и оттам мога да отворя приложението без никакъв проблем...

# 641
  • Пловдив
Тая сутрин видях, че има и сега някои неща от азиатската седмица...изостанали, а те пак пускат?

И търсих препарат за мухъл, но няма...спрели са го?

# 642
  • София
При чайовете с джинджифил и добавка, усеща ли се портокала и ментата?
Ментата се усеща доста силно, при портокала и канелата, портокала не се усеща, по скоро дава едно приятно усещане за плодов вкус, канелата се усеща. Този с лимон и лайм, доса добре е съчетан и вкусовете са балансирани . И четирите са леко люти, силата е спрямо процента джиндживил.

# 643
Яйца вчера на обяд имаше на две места поставени. Не взех, оставих за неделя, дано не свършат. Имайте предвид, че ги слагат на необичайни места, може да не се открият първоначално.

# 644
Случайно наскоро видях, че бисквитите с подправки (онези които пускаха само по Коледа) са вече в редовния асортимент. Сменили са им цвета на опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт