Лидл 196 - 2026 в €

• 58 090
  • 640
  •   3
Отговори
# 630
  • Пловдив
Значи и изцяло гумените на детето пак са от Лидл /имат и чорапче по принцип/. Нямам оплакване и от тях.

# 631
При чайовете с джинджифил и добавка, усеща ли се портокала и ментата?

# 632
Ментата се усеща, като джинджифилът е леко лют.

# 633
Аз много отдавна съм купувала в розовата кутия, но не съм обръщала внимание, че имат и смесени. Ще взема с ментата щом се усеща, аз обичам и затова питах дали се усеща.

# 634
От азиатската седмица зеленият чай е много хубав (с лимон съм пробвала).

# 635
Някой купи ли си от ризите днес? Гредах ги, но нещо не ми допаднаха и не купих. Сториха ми се и широки

# 636
Аз ориенталския чай искам да пробвам, но и зелен може да взема.

Кабел Tronic купувах през декември на 4.99, и той е метър. Ще ги видя тези от следващата брошура.

# 637
При вас имаше ли яйца (кора 30бр)? Изобщо не съм предполагала, че в 15 часа няма да има пукната кора, утре дали ще зареждат, да не се разкарвам напразно.

# 638
И цените на китайската седмица в английския Лидл,в България са много по-скъпи нещата.

# 639
При вас имаше ли яйца (кора 30бр)? Изобщо не съм предполагала, че в 15 часа няма да има пукната кора, утре дали ще зареждат, да не се разкарвам напразно.

Имаше около 30 картона вероятно, но бях много рано. 8:20 ми е касовата бележка. Едва ли са толкова нагли 4 дни да пращат всички за зелен хайвер. Би следвало да има още.

# 640
Ментата се усеща, като джинджифилът е леко лют.
На същото мнение съм. Във варианта с портокал и канела аз сякаш усещам повече канелата, отколкото портокала (но не съм го пила скоро, може и да съм позабравила).
При нас тази вечер имаше (Пловдив), но пък друг път се е случвало същото като при вас.
На касата имаше клиент, който още искаше да плаща със стотинки - крайно учуден беше, че вече не можело...😀 А касиерът проверяваше с УВ маркер банкнотите от 100 евро.🙂
На друг случвало ли му се е да си актуализира Лидъл+, а при опит да отвори приложението от иконката на екрана да изписва "Приложенивто не е инсталирано"?! От друга страна, в Гугъл плей ми изписва "Актуализирано" и оттам мога да отворя приложението без никакъв проблем...

Общи условия

Активация на акаунт