Лидл 196 - 2026 в €

• 66 145
  • 732
  •   2
Отговори
# 705
  • shumen
Фурми са вземала на Оникс мисля,че бяха и са хубави.

# 706
Но не се сетих да гледам и при промоциите, егати разпиляното, фурми навсякъде Simple Smile
Да, много неприятно така. И аз всеки път обикалям, при положение, че знам магазина, но в различните промоции местят местата на много продукти. Отделно, че вече ми е неудобно да питам някой служител, обикновенно гледат странно, като си им редовен клиент. Но аз откъде да знам къде точно са решили да сложат нещо си. Grinning

# 707
  • София
Хубави са Оникс фурмите, но тези които купувам не са 200 грама, а 350. Ето тези :

Но където аз пазарувам не са при ядките и съответно при другите фурми, а на странни места около плодовете / туршиите.

# 708
  • София
има ли в лидл тесто, което би станало за канелени рулца?

# 709
  • София
Пробвахме ли тези "премиум" течни сапуни?
Доволни ли сме?

# 710
има ли в лидл тесто, което би станало за канелени рулца?
Има/ше, поне преди време съм купувала точно за това.

# 711
Търся свободен купон за котидж сирене от имейла.

# 712
  • София
Търся свободен купон за котидж сирене от имейла.
Ще ти изпратя.

# 713
  • Sofia
Пробвахме ли тези "премиум" течни сапуни?
Доволни ли сме?

Имало ги е и преди, бях взела зеления и ми хареса. Сега ако ги видя пак ще взема. Черния по спомен беше с интересен аромат, черен пипер и нещо си. За жълтия нямам спомен.

# 714
Подарен!
Имам свободен купон на котидж сирене, -50%.
Ако някой иска, да пише, валиден е до утре.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 08:21 от Andji_1

# 715
Подарен

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 08:35 от DayInMay

# 716
Има ли дами, които са закупили тази прахосмукачка? Доволни ли сте? Мога ли да изчистя с нея матрак?

# 717
  • София
Имало ги е и преди, бях взела зеления и ми хареса. Сега ако ги видя пак ще взема. Черния по спомен беше с интересен аромат, черен пипер и нещо си. За жълтия нямам спомен.
Те са в постоянен асортимент вече - принципно ги има.
Аз исках по-скоро да разбера само различните ароматите ли ги отличават като "премиум" или и като действие имат реални предимства. Примерно по-меки или щадящи за кожата etc.

# 718
  • Sofia
Тук не мога да се изкажа категорично. Не помня да ми е изсушавал кожата, в сравнение с пълнителите, които съм вземала от Лидъл, беше по-приятен като консистенция. Но аз и редовно ползвам крем за ръце.

# 719
  • София
Някой пробва ли халвата с шам фъстък?
Препоръка за средно люти чушки? И в К-нд също.
Това е от Лидл, но ми се сториха твърде люти

Общи условия

Активация на акаунт