САЩ нападна Венецуела

• 11 771
  • 316
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не е първият. Кипър – Турция – Гърция. НАТО просъщестува без проблем.

Нека да се придържаме към САЩ – Венецуела.

# 31
Турция и Гърция не са САЩ.

# 32
  • София
Но са НАТО (както и Дания). За разлика от Венецуела.

# 33
Добре, де... Като са нападвали Венецуела, колко латиноси са утепали американците?

# 34
Официално ЕС обяви,че Мадуро не е легитимен държавен лидер...

И друго.
СВО на САЩ завърши с успех за три часа. Докато Русия вече четвърта година не може да превземе Купянск!

# 35
  • София
Бяха 150 преди тази нощ.
Венецуелците започнаха празненствата, позицията е готова да поеме властта, но според мен много бързат.
Трябва да си довършат започнатото сами.

# 36
Каквато ще да е Венецуела, ако ще да е съюзник не на Путин, ми на дявола. Нямат право американците да се месят в чужда политика, и да се разпореждат с чуждия петрол.

А на всички дето се радват как това било за доброто на венецуелският народ, отървават ги от диктатора, да видят какво стана с останалите държави на които им снесоха демокрация с бомби. Нито една от тях, народа не е видял нещо хубаво, а напротив. Либия ли, Сирия ли, Ирак ли, Афганистан ли цъфнаха. Едно време и аз аплодирах американците, за техните намеси, борба с тероризма, в името на светлото бъдеще, трябва да поизтрепем малко лоши на хиляди километри в чужда държава, отдавна вече мина това време. Защото видях какво се случва с всички държави в които ботушите на чичо Сам стъпят за да контролират ресурси.

# 37
Не е първият. Кипър – Турция – Гърция. НАТО просъщестува без проблем.

Нека да се придържаме към САЩ – Венецуела.

Не е същото. Кипър, макар и населен с гърци, не е бил част от Гърция. Тоест Турция не е нападала Гърция. А Кипър не е в НАТО.

# 38
  • София
И Венецуела не е в НАТО.

# 39
НАТО няма нищо общо със случая... Виж ако Венецуела беше нападнала САЩ,тогава – да...

# 40
  • София
Дания е в НАТО и Тръмп ясно си заяви намеренията.

# 41
  • София
Защото правят някакви сравнение между нападение над натовска територия и такова над "ненатовска". За мен такова сравнение е много целенасочено изсмукано от пръстите.

Нека да се придъраме към САЩ и "ненатовската" Венецуела.

# 42
"Тебе думам дъще, сещай се снахо..." (с) Дано "снахата" се сети... Laughing

# 43
Твърденията на Тръмп, че Венецуела залива САЩ с фентанил са меко казано лъжа.

Отврат. Путин поне не е такъв лицемер, като напада чужда суверенна държава. Каза го още в началото, искам да сменя правителството на Зеленски, (и да сложа марионетно), защото....... Тука и на децата е ясно що го прави Тръмп. Иска същото като Путин, ама поне бъди откровен. Защо го правиш.

# 44
...Тръмп. Иска същото като Путин...
ТеслА, нека бъдем точни - Путин иска същото като Тръмп, ама го не може...Laughing

Общи условия

Активация на акаунт