"Johnson's Holiday Skin Body Lotion" vs "Dove Summer Glow"

• 7 564
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Дав  Peace
По-добри са за всичко от Джонсън.

# 31
и мен ме интересува за Гарние, сори че не е по темата но на гарние има и крем за лице, а тези нямат. тялото ти черно пък лицето бяло?!?
Аз си мазах и лицето с лосиона за тялото... става  Simple Smile

# 32
Дона искаш да кажеш с лосиона на Дав който си ползвала нали? Grinning и мен ми се струва че така може...

# 33
Миналата година ползвах този на Джонсън,бях доволна,но имам още от него останал.Сега пак ми се иска да се помажа,но се питам дали мога да си мажа и корема,т.е. дали не съдържа някакви вредни съставки?Иначе -да трябва да си измиеш веднага след намазване ръцете, за да не стават на петна.

# 34
  • Mediterraneo
и мен ме интересува за Гарние, сори че не е по темата но на гарние има и крем за лице, а тези нямат. тялото ти черно пък лицето бяло?!?

Джонсън има и за лице  Naughty Но на мен не ми трябва- така или иначе лицето ми почернява от първите няколко слънчеви дни, в които съм навън  Simple Smile

# 35
  • София
Значи новият лосион на НИВЕЯ за стягане и тен още никой не е ползвал  newsm78 Confused

# 36
добре де, аз имам от миналата година DOVE sunshine body lotion, пак е за тен, каква е разликата с DOVE summer glow, или просто са сменили името?

# 37
  • София
Мисля да си купя Dove

# 38
dioni приятелката ми ползва Нивеа за тен и стягане.От тена е доволна, но за стягането според мен трябва да мине месец поне за да се види ефект евентуално Grinning Но й цапа дрехите Naughty Аз мисля Дав да си взема, че да не ме грабне някоя чайка, каквато съм беличка, след месец на плажа Joy

# 39
  • София
Аз си взех Нивея за светла кожа - и се мажа вече 4-5 дена - определено имам тен, мирише много приятно и досега не ми е нацапало дреха - но след като се намажа изчаквам известно време и тогава се обличам  Peace

# 40
Цапах се с "Дав" миналата година-бива!

# 41
  • София
 е добре де аз никъде не намирам Дав Summer Glow  има някакъв друг автобронзант с друго име

# 42
да де, и аз това се чудих по-назад в темата, моят е DOVE SUNSHINE BODY LOTION...

# 43
искам да попитам как се нанася JOHNSON'S HOLIDAY SKIN .някои ми казаха само в едната посока се маже за да не става на петна.така ли трябжа да се нанася?

# 44
  • София
и след колко време забелязвате тен за Джонсън става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт