Много отсъствия и постоянно болно дете.

• 1 384
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да, с просто око ги вижда нашия педиатър , защото е опитен. И без изследвания може да прецени добър лекар каква е инфекцията в гърлото - понякога е важно, докато чакаш изследванията. Винаги е уцелвал - дълъг опит.
Ние не сме педиатри, затова съвет за лечение и профилактика се иска от тях. Всяко дете е различно и всеки случай също.
ПП. Хомеопатичното е Стрептококцинум.

# 31
  • София
До сега на такъв магьосник не съм попадала, но ще се радвам да споделиш името му.

# 32
  • София
Трудно може да се запише час при него през вирусния сезон. Освен това работи само платено и не е евтино.

# 33
  • София
Нищо, аз пак не давам малко пари по лекари Simple Smile Може и на лично да го споделите

# 34
Относно отсъствията не мога да коментирам.
Коментар ще направя като дете, което беше вечно болни - както казваше майка ми - ,,един да кихне и ти си следващата". Та какво ли не се опита да направи, за да ,,подсили" имунитета. Чайове с мед, много плодове, разнообразно хранене, навличаше ме като ескимос ефект нулев. В четвърти клас беше страшно. Постепенно с времето това се промени. Реално до 5-6 клас беше драмата. След това си поехме глътка въздух всички, защото моите температурни състояния бяха страшни. Една сутрин се събуждам и казвам на майка ми ,,мамо, какво гори". Виждах пожар пред очите си, всъщност бях с 40 градуса температура.
Някой вече беше писал за консултация с имунолог. Мисля, че това е най-доброто решение, професионалното мнение на специалист.

# 35
Аз съм писала из форума за проблемите на сина ми, който докъм 6 години беше буквално залепен за инхалатора - първо бяха безкрайни бронхити, които започнаха с тръгването на ясла на 6 месеца и се успокоиха, когато започнахме лечение за детска астма и рефлукс, после бяха няколко години ларингити.

Мен навремето много са ме пазели и навличали, което с днешна дата продължава да ми вреди. Дори на плуване не ми даваха да ходя с класа. Затова съвсем целенасочено от бебе държах сина ми леко облечен. Кашлица, хрема - правим инхалации, слагам спрейове и всеки заминава по местоназначението си. Даже педиатърката ни беше казала да го караме да тича много, за да изкашля натрупаните секрети в дробовете вместо да стигнем до болницата с бронхиолит (и в болница с бронхиолит е лежал). Ако има температура, което при него е било по-рядко, Нурофен и когато температурата спадне, пак навън. На сина ми много добре се отразяват морето и планината. Дори Северно море на 5 градуса и силен вятър му изчиства носа и дробовете. Изобщо колкото повече навън, толкова по-добре. Това важи за моето дете, разбира се. Всеки си преценява за своето.

# 36
За отсъствията не мога да коментирам.
Щом все боледува от гърло и сополи, заведете го на УНГ. Не сте за имунолог, вероятно или сливиците са проблемни или просто често лепва вируси. Щом не прави отити и други усложнения е в границите на нормалното.

Общи условия

Активация на акаунт