Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 344
  • 3 367
  •   6
Отговори
# 1 020
  • София
Тая не е в час! Обяснява се за цикъла си и кога и колко прави секс, но, кой е мъжът до нея е тема табу!
(Венче, толкова ли е зле, а?)
Тема табу е ако е женен или несъществуващ - при Венета залагам на второто Grinning

# 1 021
Детето на Наум и Теа е на 5 и е в предучилищна,  та не мисля че е драма..хората сами си ПрецеНЯТ
И сами си плащат. Или продукцията, ама все тая. Искат го за водещ , той си има уславия. И аз бих била със семейството си, ако имах такива възможности.

# 1 022
ELLE -"Кайли Дженър е талисманът за късмет на Timothée Chalamet, след като актьорът взе у дома поредната награда на снощния Златен глобус 2026. Шаламет завърши речта си с просто "Обичам те", насочена към неговата половинка."
Скрит текст:

Боб фризурите актуални на Golden Globes 2026
Скрит текст:

# 1 023
Тези двамата са ми просто невъзможни! Дори Селена и онзи хобит са по-реална двойка.
Боб е хубава и непретенциозна прическа, която отива на всяка жена почти, и би могла да изглежда добре и небрежно, и официално.

# 1 024
Имам дежа вю за Наум Шопов и семейство, повтаря се едно към едно от миналата година ,даже погледнах кое година  е написаното.

# 1 025
този младеж ми е леко неприятен физически.....странна двойка. тя му е като леля, но щом са щастливи.

# 1 026
Как Теа да остави Наум сам сред толкова хиени... Пази си го.

# 1 027
Как Теа да остави Наум сам сред толкова хиени... Пази си го.

И аз да съм,и аз ще отида, защо не .. Всеки си поставя условията преди да бъде нает и продукцията се съобразява, така е по цял свят..

# 1 028
А, пази си го. Събира витамин Д и мат'рял за Инстаграм.

# 1 029
Ако вашият съпруг е изпратен на командировка в Шри Ланка, Бали, Тайланд и все такива екзотични,разкошни дестинации, И имате възможност да го последвате с детето... колко от вас ще си останат в студената България през януари и февруари,вместо топлите,красиви плажове на Индийския Океан?
Aз щях много да се изненадам ако НЕ беше заминала с него.

# 1 030
Нека се възползва от предоставените възможности.
Така и така мъжът й трябва да води подобно предаване, поне някакъв бонус да имат, освен заплатата му.
А за жените да не се тревожи, тя е хубава, те са изкуствени и нелепи, а прическата на Наум е такъв страстоубиец, че няма и накъде.

# 1 031
Той не снима за предаването целодневно, има много време да е с жена си. Детето скоро ще се прибере

# 1 032
  • София
Честно казано, и аз бих отишла - детето им е малко, предполагам, че като тръгне на училище, няма да могат така свободно да пътуват тримата. Мъжа си работи, Тея си гледа детето - не смятам, че му се е лепнала, докато е на снимки Наум. И пак, те сега май ходят основно двамата, като се снимаше Ергенът в Турция и Гърция, се мъкнеха баби, сестри и т.н. Дори в един подкаст, питаха Наум в кое риалити той би искал да участва (като участник, не като водещ) и  той каза, че това е "Игри на волята", при което Тея каза - "О, да, да знаеш, ние с детето, майка ми, майка ти и сестра ми също трябва да дойдем - на резиденция, на дивата река". Та, и те явно приемат с чувство за хумор писанията как се мъкнат цялата рода заедно.

# 1 033
Андреа в неравна битка с филтрите
Скрит текст:

# 1 034
При Андреа малко вече отива към ментален проблем...
Аз оправдавам близнаците, те имат собствена вселена, която другите трудно разбират.

Общи условия

Активация на акаунт