Звездни Компромати - Януари 2026

• 266 745
  • 3 367
  •   7
Отговори
# 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лечков последните години се изживява като феодал на град Сливен, стадион заградил, пуска кучета, има разкъсани домашни питомци от неговите...

# 256
Парова е много слаба, засичала съм я в Еконт. А откъде разбрахме, че е бременна?

Освободи си терена в Пулс, на който събираше групата си за тренировки и на клюкинажа около уредите се чу това като причина. Не знам дали е вярно. Имаше доста мадами за тренировка, а и цената й е височка.

# 257
Да, за мен също косата ѝ ще е много по-добре, ако я остави в тъмните нюанси (вижда се, че коренът ѝ е направо черен). Не разбирам зора да е бяло руса и да си съсипва косата, при все че хич не ѝ отива на по-тъмния тен, ама това е положението…
Ирина пък от кога я канят по ресторанти да готви 4степенни менюта. Да не е шеф готвач, много забавно ми стана. 😀

# 258
Синът на кралица Рания, принц Хюсеин със съпругата си Раджуа и дъщеричката им Иман
Скрит текст:

"От Раджуа, нашата малка Иман и от мен - пожелаваме ви нова година, изпълнена със спокойствие и мир"

# 259
Много е лъчезарна Раджуа.

# 260
Супермоделите от 90-те:
Скрит текст:
Линда Еванджелиста
Скрит текст:
Синди Кроуфорд
Скрит текст:
Кристи Търлингтън
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:
Стефани Сиймур
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Тайра Банкс
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Надя Ауерман
Скрит текст:
Ясмин Гаури
Скрит текст:
Амбър Валета
Скрит текст:
Кристен Макменами
Скрит текст:
Карън Мълдър
Скрит текст:
Татяна Патиц
Скрит текст:
Шалом Харлоу
Скрит текст:
Каролин Мърфи
Скрит текст:

80-те и 90-те години са си най-добрите десетилетия изобщо.
За кино, музика, спорт, телевизия, мода и т.н.
Аз и корекции не виждам и да има са минимални.
И всичко беше нормално във взаимоотношенията.

А сегашните ''звезди'' и срещу тях да тичат не могат ги стигнат.
Много точно.

Благодаря много за снимките на супермоделите, глътка свеж въздух са те в този пластмасов свят.
Джейкъб Елорди на последните снимки ми прилича на Миодраг Иванов.

# 261
  • Glasgow

Джейкъб Елорди на последните снимки ми прилича на Миодраг Иванов.
JoyJoyJoy
наистина

# 262
  • София
Нелка Хикселка
Аз едно не разбирам - момчетата й вече са големи, а тя се носи като някаква маман от долнопробен бардак, всичко на показ, то да ти стане неудобно, ако си й дете.

Скрит текст:

# 263
Не знам каква треньорка е тази Парова, но никога не бих се записала при нея. Да, слаба е, но тялото ѝ го намирам за много несъразмерно и грозно, а кожата ѝ също няма никак приятен и здравословен вид. Позите, в които се е снимала са тотален криндж. Направо в тоалетната със смъкнати гащи да се беше снимала, че да видим хубаво мускулатурата...

Анджелина явно е правила някакви опити да спира времето, но се е загрозила.
Никол Кидман все повече прилича на Пениуайз.

# 264
Ох, то даже не е красива гледка бе… тия любеници, ми поприбери ги малко… “стилът” и агарарен с афинитет към животински принт и драперия за никоя възраст не е ок, ама айде ако е на 20 ще кажем млада и глупава… ма над 40+…. Изморена, изтощена, хищна хиена … Ако мисли че е сеХи- съвсем не🤪

# 265
Те, тия любеници, са ѝ гордостта, тя и в студиото ги вадеше все на показ.

# 266
Те, тия любеници, са ѝ гордостта, тя и в студиото ги вадеше все на показ.
Аха, и ми беше много смешно как не може да си кръстоса хубаво краката и постоянно ги премяташе ту единия, ту другия, вирейки токчета. Не е за ефира нейната натура. Най-добре я виждам в кръчма, зад бара и на пазара. Ама тя напук на моите възприятия все поовече се възвисява.

# 267
  • До морето
Благодаря за снимките на супермоделите! Трябва да ги покажат на нашите кухавели и да ги питат коя от тия божествено красиви жени има нос като Мис Пиги или брадичката на баба Яга, или джуни като кокоши г@з?
Обожавам Наоми, Синди, Линда и Скленарикова, но всичките са прекрасни! Една с една няма да си прилича! Нищо общо със сегашните клонинги- хем грозни, хем еднакви!!!

# 268
Саното е пуснал клипче с текст: "За нас с Nely Sano това бяха най-сладките и слънчеви празници, защото бяхме 4 дни пълноценни баба и дядо ❤️🤗❤️ 2026-та може да започва вече и по-ударно."

Детенцето е голям сладур.
Линк към фейсбук: https://www.facebook.com/reel/1238879391391055

# 269
Пускам тази новина най-вече заради densi Kissing Heart

Елизабет Методиева и Валери Божинов влизат зад кулисите на документалното риалити за Христо Стоичков
Специалната рубрика „Вече играеш… Стоичков – зад кадър“ ще се излъчва всеки четвъртък в „На кафе“

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/elizabet-metodieva-i-vale … stoichkov-2441747

Общи условия

Активация на акаунт