Звездни Компромати - Януари 2026

• 266 505
  • 3 367
  •   1
Отговори
# 270
Сано си превъзнася булката, ето как :
Скрит текст:

# 271
  • Пловдив
Ох, Божинката си намери поприще най-накрая Grin

# 272
Спомням си Парова още от периода 2012-2013та. Нещо с един уред показваше как има 4-5% мазнини и се хвалеше какви резултати имат нейните методи.

При положение че за женското тяло, за нормална функция, са нужни около 20% мазнини, като поне 10% за режим оцеляване. Минимум. Бях потресена, защото се тупаше по гърдите колко е по здравето и фитнеса и се изтъкваше като еталон. Много са ми неприятни тези, които пробутват подобни стандарти, особено имайки предвид колко по-наивни и уязвими момичета могат да я следват и да се докарат до анорексия. Да пази Господ.

Считам, че за такива неща, инфлуенсърите трябва да подлежат на наказателна отговорност. Иначе браво на нея, че си е монетизирала дисморфията, но хората трябва да знаят, че нейния вид не е на здрав човек, не трябва от никого да се счита да еталон или за нещо, към което някой трябва да се стреми.

С толкова "изчистени" мазнини, както тя доволно се изразяваше, няма как да имаш и цикъл. Как е забременяла, тя си знае, факт, че след тези неща повече никога не съм погледнала нищо, което тя прави.

# 273
На мен Парова ми е правила режим и мога да ви издам тайната 😁 - 100 гр кисело мляко за закуска, на обяд сто грама пиле със салата и вечер сто грама риба със салата.

Сега за тренировките… всеки си има различно “негово нещо”. Тя набляга на упражнения със собствено тегло с повече повторения и малко машини за “женските зони” - вътрешни и външни бедра, дупе. Всеки си знае върши ли му работа.

# 274
То е лесно да тренираш със "собствено тегло" когато тежиш 30 килограма... Grin

# 275
  • Наблизо
Това си е чист глад.Че и да тренира ходи.Цяло чудо е,че не припада по улиците тогава.

# 276
Не споря и по двете последни мнения 😁

# 277
  • Враца
Супермоделите от 90-те:

Татяна Патиц като дете я бях запомнила с име Патица. И така си остана.
Вероятно някъде такъв превод са били лепнали на името й.

Имаше и една моделка Естер Канядас. С много хищна физиономия. Доста прилича на Цеци Красимирова.
Съвсем скоро даваха Аферата Томас Краун и там я видях, веднага се сетих коя е.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&hs=NWm9&sa=X&sc … 0&bih=595&dpr=1.5

# 278
На мен Парова ми е правила режим и мога да ви издам тайната 😁 - 100 гр кисело мляко за закуска, на обяд сто грама пиле със салата и вечер сто грама риба със салата.

Сега за тренировките… всеки си има различно “негово нещо”. Тя набляга на упражнения със собствено тегло с повече повторения и малко машини за “женските зони” - вътрешни и външни бедра, дупе. Всеки си знае върши ли му работа.

На 4-килограмовата ми котка са ѝ нужни повече калории на ден 😀

# 279
  • Glasgow
Естер Канядас много я харесвах, но никак не остарява красиво. Бекъм имаше афера с нея, докато игра в Испания. Изневерява на официалната си любовница с нея😁🙈

# 280
Лейди Бекъм май доста жаби преглътна заради тоя хубавец ненагледен.

# 281
Пускам тази новина най-вече заради densi Kissing Heart

Елизабет Методиева и Валери Божинов влизат зад кулисите на документалното риалити за Христо Стоичков
Специалната рубрика „Вече играеш… Стоичков – зад кадър“ ще се излъчва всеки четвъртък в „На кафе“

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/elizabet-metodieva-i-vale … stoichkov-2441747

Скрит текст:
Smartie, Heartpulse
Звезда, любов, гордост и красавец мой! Истински Император!
Дано има много голям рейтинг и да си го гледам постоянно в ефира.

# 282

На 4-килограмовата ми котка са ѝ нужни повече калории на ден 😀

С тоя "прием" на калории не може да се ходи на работа, да се шофира, да се пазарува, камо ли друго. Тренерката какво съветва по въпроса?!

# 283
С този прием на калории не знам и как коса ѝ е остъанала на главата да зафиби екстеншъните. Уж с претенции как се яде, как се тренира, показала си кожа и костите, а за косата нищо не е направила.

# 284
  • Наблизо
Аз не разбирам как има хора които смятат тази болестна слабост за ''красиво тяло''.

Общи условия

Активация на акаунт