Звездни Компромати - Януари 2026

• 267 248
  • 3 367
  •   9
Отговори
# 405
На мен ми е некрасива и вулгарна тази жена. Тя си знае как ги омайва.

# 406
Като чуя за Кейтито и веднага ми идва в ума как й се бъгна окото преди няколко години.

# 407
Да не остана по-назад и да се изкажа за Филип Буков Laughing! Визуално си е красавец, веднага ми направи впечатление в ''Откраднат живот'', където се справи добре, но имам чувството, че играеше себе си, та не му е било много трудно. Рядко имаме красиви актьори и той прави впечатление, още повече не е балкански типаж, би паснал и в западна продукция.
Дали е добър актьор или не, нямам наблюдения и не мога да кажа, но заяжданията му с ''кифли'' и като цяло желанието да изпъкне интелектуално над такива немощни противници не ми харесва, не е мъжко, издава комплекси.
Странен фокус за човек с претенции за интелектуалец, дребнав, махленски. Изцяло в стил Ласкин, който също постоянно громеше глупавите и суетни жени. Много е тъпо, да не кажа жалко и не си прави добра услуга. Да подбере по-сложни и интересни теми, с които да блесне.

# 408
  • София
А Буков откъде е родом? Винаги си личи едно леко мякане в говора му.

От София е.

# 409
Сестрата на Димитър Кърнев, член и съосновател на групата D2, е починала.

https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/706103-otide-si-sestrat … itko-karnev-ot-d2

Сякаш ме заля ледена вода току- що.
Бяхме в една компания с нея в късните гимназиални- ранни студентски години. Невероятен шемет беше Милена. Интересно на детската снимка с каква права коса е. Ще я запомня с невероятно къдравата огнено- червена грива и усмивката, с която озаряваше всичко около себе си.
Да почива в мир.
Съболезнования за семейството.

# 410
Братът на Патрик Суейзи е починал през декември. Бил е на 63.

Много тъжно и за сестрата на Димитър Кърнев. Sad

# 411
И аз идвах с новината за Шон Суейзи. Жалко, на 63 години, сравнително млад, но алкохолът не прощава.

# 412
  • Бургас
Кейти Пери не ми е симпатична, може би точно заради клоунското в грима. Но пък актрисата, която прилича много на нея-Зоуи Дешанел  ми е много приятна.

# 413
Селин Дион
Скрит текст:

# 414
Колко сме различни хората. Харесва ми ъгловатото лице на Дж.Гарнър и не ми допадат сладникавите (по мой вкус) овали на Кейти Пери и Зоуи Дешанел.
От такива мъже като Буков пък направо ми изтръпват зъбите, все едно съм омахала една тава баклава. Не е моето. Виж ръбестия Михаил Билалов е точно мой тип. Но в зрялата си възраст.  А за сини мъжки очи направо си примирам.
Скрит текст:

С Лилия Маравиля бяха страхотна двойка във "Връзки"

# 415
Аз много харесвам Билалов, интелигентен мъж, привлекателен, без да е хубавец. Буков е красавец, според мен - безспорен, което не означава, че ми харесва. Аз и Венсан Касел много харесвам, а той е много далеч от красив. Реалната оценка за външен вид и привличането са различни неща.

# 416
На Буков харесвам единствено... баба му. Grinning

# 417
  • Glasgow
Да😅 Баба му е много хубава жена💃🏻

# 418
А някой помни ли как Филип беше в онова предаване с двете опри по БТВ (не си спомням как се казваше) и там го накараха да си свали дънките и да остане по боксерки, май и ризата си разкопча, а водещите го гледаха с влажни погледи 🫣 беше много унизително

# 419
Това съм го изпуснала. А той защо приема подобни ''предизвикателства''? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт