Звездни Компромати - Януари 2026

• 267 073
  • 3 367
  •   1
Отговори
# 435
Като изключим първата рокля, дано не е дала много за тия "тоалети" JoyJoyJoy

# 436
Много е красива Симона.
Ама с какъв телефон прави толкова хубави снимки, Cold Sweat

# 437
Със сигурност някой минава леко с някое приложенийце Simple Smile

# 438
Много е красива Симона.
Боже опази, красива друг път. 😆
Колко сме различни хората.

# 439
  • Наблизо
Аз не я намирам за красива.Просто е много слаба и стегната и висока.Ама в лицето...нищо особено.Прилича на Луиза Григорова,но тя е по-чаровна и има хубава усмивка.

# 440
И на мен не ми е красива тази Симона Кръстева....
Не я знам с какво е известна, но показва висок стандарт.

# 441
Има нещо classy в излъчването й. Тука някой по-осведомен спомена богато гадже (ще да е доста заможен indeed Simple Smile

# 442
Симона Кръстева, не я знам също коя е, ама ме учудва възхищението по тази особа. Язък и за гардероба, като стои незабележително.
За съжаление не притежава харизма, грам. Колко е красива, явно е въпрос на вкус.
Имам чувството че някой се опитва да я наложи, да се говори за нея, а 99% тук не знаем дори коя е.

# 443
Всяко второ момиче по улицата, ако спрете, е по-красиво и чаровно от тази… скумрия. 😀 Пък нека има богато гадже.

# 444
Камджалов е честитил рд на Валя Балканска:

Днес една велика жена има рожден ден.
Сила, живот и здраве за “българският глас в космоса”

Скрит текст:

# 445
Симона е водеща на арт предаване, между другото освен образованието си в Regents University, има и специализации в Christie’s и Sotheby’s в Ню Йорк. На мен ми харесва гардеробът й, също и дестинациите.

Снощи бях в новия ресторант на Красимир Балъков. Страхотно място BTW, той беше там, усмихнат, доволен, беше пълно догоре.

# 446
Хванах Жоро Тошев по радиото, интервюира го Гери Турийска. Близо 15 мин обясняваше колко ограничен, плосък и тъп е медийният ни тв пазар, как се уреждали близки/любовници/роднини. И си викам, добре де, как така работеше в същата тая среда толкова години, сега за нищо не ставала. Лисицата, гроздето.

Другото, което ми проблесна из клюките, че леката дама от Стара Загора е назначена "финансов директор"(40 000 лв заплата) във фирмата на момчето с климатиците, не му помня името. А " мама Данче" била на скромните 3000.

Не знам какво да кажа. LaughingRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 447
Симона за мен е много красива. Има някаква класа в нея, излъчване и на мен лично много ми харесва. Следвам я в инстаграм и точа лиги по дрехите и местата, които посещава. Истински кеф ми е да я гледам

# 448
Красива не мога да кажа понеже е много относително нещо красотата, ноо ми е многооо симпатична.

# 449
Щом не си снима компанията, си представям как някой дебел чичо ѝ сваля после дрешките, за да може да заработи за следващата колекция....
Сори, има не от мен.

Общи условия

Активация на акаунт