Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 847
  • 3 367
  •   9
Отговори
# 450
  • In The Middle Of Nowhere
Това за 40те хил за Мария силно не го вярвам. Да не е 4000? Ако е от някой много жълт и измислен сайт може просто така нарочно да е написано за да генерират трафик.

# 451
  • София
Е как 4К, на нея толкова само за едно чанте няма да й стигнат Simple Smile Даже 40 ми се виждат малко Simple Smile

# 452
  • In The Middle Of Nowhere
Да, не казвам, че й стигат, имам предвид да й дават като заплата, за каква работа? Все пак някой трябва и реално да работи в тази фирма… 👀🙂

# 453
  • До морето
Тази Симона не е ли оная дето беше обявена за много класна, пък като цъкнеш снимките - тя по сиси.

Тялото й е хубаво, но в лице е като близначка на женското пилИ от Монако.

# 454
Те могат и 100х да и пишат като заплата, просто имат полза за фирмата от това, Друга работа е, че тя им гълта много повече.

# 455
Те могат и 100х да и пишат като заплата, просто имат полза за фирмата от това, Друга работа е, че тя им гълта много повече.
Така и така ги харчи, поне да са разход на фирмата.

# 456
Недопустимото тук е, че мама Данчи също е назначена при Тюдор, но се разписва само под… 3 000 лв. Е няма справедливост - за тоя капацитет - само 3К 🙈

# 457
Тази Симона не е ли оная дето беше обявена за много класна, пък като цъкнеш снимките - тя по сиси.

Тялото й е хубаво, но в лице е като близначка на женското пилИ от Монако.
Същата
“Класна” ми е последното нещо, което я описва, като се има пред вид какви асоциации със стилни, овластени или просто красиви жени предизвиква такова определение

# 458
  • Glasgow
То "класна" и "олд мъни стайл" май вече се пише за всяка, дето не си е показала сисите

# 459
  • на село
Поне не си е монтирала балони Симона. Направо аман от надуваеми кукли. Някои тоалети не са ми по вкуса, но е готина мадама, харесва ми.

# 460
  • София
https://www.facebook.com/share/1Bwihm58fw/

Мадона в предизвикателна реклама за Dolce&Gabbana
Песента отдолу също е в нейно изпълнение и е кавър, в оригинал е на Пати Право от 60те години. Любопитен факт е, че тя за първи път записва на италиански в кариерата си.
Цялата песен :

Скрит текст:

# 461
Таз Симона не може да се наложи тук, въпреки тУалетите.
Мария Тюдор и ДанчИто, поне са забавни и комични харпии. Независимо колко е официалната заплата на Мичка, тя има всички олд мъни на Тюдор, като гледам как я гледа в захлас.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 19:59 от #Frozen#

# 462
Браво на Луиза Григорова, че чете тук и си оправи косата, изглежда много добре на снимките от семейната им почивка. Само да не си провисва един тон изкуствена коса, че да не се върнат нещата пак назад.

Мама Данче не знам как търпи това унижение, чистачка в банката взема повече пари. Но за да сме обективни , тази заплата върви с апартамент в центъра на София.

Симона Кръстева е някаква загадка. Никъде няма информация кои са родителите, но пък се вижда, че започва от конкурс по красота, където е впрочем неузнаваема със сегашния си външен вид - нищо общо. После има връзка с Бирмата и после изведнъж колежи в Лондон, Париж и т.н. и т.н.
Лично на мен не ми харесва особено, но корекциите и са сполучливи и е с много добре поддържано тяло в момента, така че все пак се забелязва.
Вкусът и за дрехи не ми допада - приличат ми някои от нещата и на от втора употреба. Парите не купуват нито стил, нито класа, сори.

# 463
Вкусът и за дрехи не ми допада - приличат ми някои от нещата и на от втора употреба. Парите не купуват нито стил, нито класа, сори.
Вкусът и за мъже, също. С Бирмата, така като гледам само аз не съм била.😄

# 464
  • До морето
То "класна" и "олд мъни стайл" май вече се пише за всяка, дето не си е показала сисите

Ама тя си ги 🤣 Даже точно на тая снимка беше титулувана "класна".

Колкото до Мелания- харесваме стилът й сега,  никой не е забравил видът й на милионерска държанка. Дет се вика Симона накъдет е тръгнала, леля й Мелания от там се връща.

Общи условия

Активация на акаунт