Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 786
  • 3 367
  •   10
Отговори
# 465
Кейти Пери е публикувала снимки от коледната си ваканция с Джъстин Трюдо. Освен него и дъщеричката и Дейзи Доув, са били Орландо Блум и 14-годишния му син Флин. Модерна работа Hands Plus1

Скрит текст:

# 466
https://www.facebook.com/share/1Bwihm58fw/

Мадона в предизвикателна реклама за Dolce&Gabbana
Песента отдолу също е в нейно изпълнение и е кавър, в оригинал е на Пати Право от 60те години. Любопитен факт е, че тя за първи път записва на италиански в кариерата си.
Цялата песен :

Скрит текст:

Отминало и е времето на баба Мадона. Да пее - няма лошо, макар че аудиото е толкова преправено, че е неузнаваемо да е нейният глас. Но жената гони 70-така. Да я снимат така с някакви 20 годишни момченца по голи дупета е проява на изключително лош вкус.

Виктория Бекъм била много щастлива, че най-накрая е успяла да облече някоя булка, след като нейната собствена снаха отказала да носи на сватбата си рокля на Виктория.
Холи Рамзи поръчала една от булченските си рокли на Виктория Бекъм и резултатът е следния :
Скрит текст:

# 467
Това предаване арт детектив (с крадено име от един сериал), някой изобщо гледа ли го? То е доста криндж. Бобокова, някаква друга, с люлеещи се обици, и тая Симона, си говорят за женска енергия, някакви фестивали и по-нататък е негледаемо. ГолЕм арт, голяма работа).

https://youtu.be/ASw7M0GO3uk?si=-WcADsWFDkd0vQz9

Разгледах и инстаграма на въпросната и от там лъха арт, та ум да ти зайде Joy Всичко е мъни, мъни, мъни. Стандартните скъпи чанти (мечтата на лейди Мара), а дестинациите също са без грам въображение...нещо като да седнеш в хубав ресторант и да си поръчаш на келнера "най-скъпото вино"...класа та дрънка. О, и да не забравим публичен инстаграм профил, където да се показваме в стил "гледайтИ, завиждайтИ.
p.s. и говори с френско Р тази мома Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Аз съм убедена, че лейди Бекъм изхарчи 20 милки на Дейвид, за да си направи бранд да се облича (тъй като тези нейните рокли само на нея си й стоят).

# 469
  • Glasgow
Холи Рамзи колко рокли има 😅Една Ели Сааб от официалната сесия дето от зор да я крият на път за църквата щяха да се избият. Една писаха дето била на майка и сватбената, сега друга на Виктория Бекъм. Никаква шотландска стиснатост ли не е наследила от баща си😂
https://www.instagram.com/reel/DSxGZuHjGTv/

# 470
О, това с Р-то ме подсети, че участваше в Черешката и все не мога да я запомня. Доста дразнещ говор има.

# 471
Ама тази Симона сефте я чувам.
Ами тя има говорен дефект.
Толкова ли няма подходящи кадри с правилния дикция, които да водят арт предаване по БНТ?

# 472
Марчето има данни за финансов директор, може да ги демонстрира веднага
Скрит текст:

# 473
Много ми харесва Симона, гардероба и дестинациите, които посещава. Чудесна много богата мацка. Има си собствен стил и го следва.

# 474
  • Glasgow
Някаква премиера май "случват" в София, коя е тази високата мацка до Халваджиян?
Скрит текст:

# 475
Някаква премиера май "случват" в София, коя е тази високата мацка до Халваджиян?
Скрит текст:
На сериала Мамник трябва да е.

# 476
Мамник по книгата на Васил Попов, днес трябва да тръгне по БНТ

# 477
Скрит текст:

Мисля че е Екатерина Лазаревска, която играе Божана, но с грима не съм сигурна.

# 478
Скрит текст:

Мамник, сериал.

# 479
Симона Кръстева, не я знам също коя е, ама ме учудва възхищението по тази особа. Язък и за гардероба, като стои незабележително.
За съжаление не притежава харизма, грам. Колко е красива, явно е въпрос на вкус.
Имам чувството че някой се опитва да я наложи, да се говори за нея, а 99% тук не знаем дори коя е.
В Инстагрм средите явно е вървежна. Все повече се чудя на разни непознати за мен "звезди", обсъждани включително и в тази тема. А за показните тоалети, стил и класа думи нямам. Наметнала се с едно лъскаво перде и 5 чифта горнища на бански, пък нека са от кутюр. Грам излъчване и стил не виждам, а поредната, която с физиономия на мумия се опитва да демонстрира лукс.

Общи условия

Активация на акаунт