Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 500
  • 3 367
  •   3
Отговори
# 480
Има нещо неестествено в начина по който се прокарва тая “класност” за въпросната Симона, защото то пък толкова да няма и грам класа, все едно да наречеш бялото черно е при нея.
Нищо обрано, умерено, но убийствено стилно и скъпо няма.
Особено последния, извинявам се, парцал, това една Калас дали ще го облече?
Разсъждавам си просто…

# 481
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Коя е тази Симона, която се обсъжда тук и с какво е известна освен, че явно има фенки от СМ, които я прокарват и тук. Вип ли е, компромати ли има за нея като известна, пее ли, танцува ли, ядрена физичка ли е? Или си показва рокленцата и ноктенцата и е известна у наше село и дай да я покажем на големия мегдан наречен Звездни компромати в Бе ге мамата.

# 482
Тази Симона се прави на една подобна на нея, Деница Гергова. И тя супер слаба и висока, учила изкуство и даже си е взела тапия за арт дилър, не помня точно институцията, но в Англия, като другата. Деница с парите на свой муж, също и бяха купили предаване за изкуство по БНТ. Същата простотия, но смея да твърдя, че тоалетите й се получаваха. В нито един тоалет като млада не приличаше, дори по едно малко нокътче, на мутреса, парвеню или нещо подобно. В Живанши се обличаше често. В момента не знам как изглежда, не я следя и май няма СМ.

# 483
тази "класна" Симона я виждам единствено тук, каква звезда е? Друго, от което недоумявам е, защо на всеки говорен дефект с невъзможност да се каже "р" му се казва " френско Р" в България. Не е френско това - не е увуларно, просто представителката е за логопед, а не за телевизията LaughingLaughing Но пък посещава интересни локации, живее си живота

Тази горната мадама наистина изглежда доста нива над Симона

# 484
  • София
Райна
Скрит текст:
Мария
Скрит текст:

# 485
Тез ботуши май са за малко по-дълги крака😂

# 486
На Райна прическата като на гръмнал бойлер направо ме убива и с тези вафлички….
Жена с повече възможности е и изглежда добре, да вземе да наеме стилист.

# 487
В момента не знам как изглежда, не я следя и май няма СМ.

Всъщност има инстаграм, но не личен, а на галерията й. Ето няколко скорошни снимки, за който се интересува. Не си е правила подобрения, оставила се е да бъде 40 годишна. В нейния случай може да се говори за някакъв стил вече. Не знам за повече пари ли става въпрос или просто жената си има усет за мода и стил, но изглежда супер различно от останалите жени на богаташи в България.
Скрит текст:

# 488
  • Down south
Бакалова е на почивка, не на работа, че да е изрядна във външния си вид. Надали няма пари, за да поддържа цвета на косата си ... като се върне на работа ще е с перфектни корени.
Непременно да я покажете с перфектните корени.
И с хубава прическа, и приятен грим.

Дано успее да избяга от този си не/завиден вид.

# 489
  • на село
Може Бакалова да ходи с Никола Пелц при един и същи фризьор, че преди 1-2 страници видях милиардерската щерка с не по-малко ужасно жълто, ама за нея нямаше коментари. Нейното сигурно е нещо олд мъни голд.

# 490
Симона Кръства ми е абсолютно белезникава. Нито има красота, нито излъчване.
Амал Клуни типаж, само че Амал има присъствие и стил след който да се обърнеш, дори и да няма красота.

# 491
  • Down south
Чудесни сравнения.
Тези с прорасналите корени и празни погледи, изглеждат занемарени, независимо къде ходят и какъв ефект търсят.

Амал Клуни е висота, сама по себе си. Там няма стигне по много показатели.

# 492
Така е. Умът никога няма да излезе от мода.

# 493
То за нея добре че е умът Simple Smile щото ако не беше така, вероятно нямаше да станала толкова известна с хубост, че да може да срещне Клуни.

# 494
  • Варна
Гергова май обича големи, интересни яки, но с някои от тях ми прилича на Пинокио, както го рисуват в книжките.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт