Звездни Компромати - Януари 2026

• 114 749
  • 1 472
  •   85
Отговори
# 1 365
По-страшно ми звучи, че Лияновата щерка е завършила журналистика в Софийски и ще ни избавя от нещо. "Лияна смята, че дъщеря ѝ ще "избави професията от жълтениите и пошлостта".
   Наум и половинка не харесвам, съответно не следвам , не гледам в социалките.
Карала стаж в БНТ, в някакво предаване за култура и много я хвалели😉
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18339655
Друга щерка на поп-фолк певица е репортер в Нова Нюз. Рая Ваташка - дъщеря  на Соня Немска и криминален престъпник от началото на демокрацията,  мисля че Янко Ваташки се казваше. Но момичето се справя доста добре като репортер. Няма джуки, екстеншъни, говори правилно и стегнато. Харесва ми!

# 1 366
  • София
Всички хора търсят удовлетворение в работата си, независимо дали са лекари или не. Аз съм малко против да се обяснява как медицината не е професия, а било призвание - ами, може и така да е, но това дали не важи за още много професии? Адски много хора не работят по специалността си, не е голяма драма и според мен, ако Наум не иска да практикува медицината, по-добре да не го прави. А и е нормално човек на 18-19 да мисли по един начин, да планира един кариерен път, а да се окаже, че на 25 примерно, акъла му е другаде и вече иска да прави други неща. А за това, че е заел мястото на някого - за мен не е довод, който е искал учи медицина, се е подготвял, кандидатствал и завършил; не е виновен Наум, че някой друг не го е направил. От цялото Наумово фемили, сестрата на Тея ми е най-симпатична.
Крис Нот е един от най-красивите мъже за мен - Тузаря в Сексът и градът беше страхотен образ, а когато почина в "И просто ей така" имах чувството, че близък познат е починал.

# 1 367
Това, че приемат лесно медицина и още по-лесно се завършва е върховна глупост. Явно тези, които мислят така, не познават никой от първа ръка учил медицина, стоматология или фармация, да види за какво става въпрос. Поне две години е само подготовката за кандидатстване там. Масово късат по изпити и не си поплюват. Едни от малкото университети, които все още държат ниво са медицинските, и така трябва да бъде. Като навсякъде, явно и там не е изключена корупция, но това съвсем не е масово. Жалкото в случая е, че Шопов решава да загърби толкова години къртовски труд и да стане повърхностен инфлуенсър. Дано някога се върне към професията, но това ще зависи от времето за което се е откъснал и дали има желание, все пак.

# 1 368
  • Пловдив
Гло мотивира за фитнес Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/17mmmqL7QS/

Емануела ли е това???
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 12:16 от Moderator3

# 1 369
  • софия
Кели Озбърн

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 12:15 от Moderator3

# 1 370
# 1 371
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Майко мила, все едно е друг човек. Нищо не е останало от нея, да си беше останала пухкава сто пъти по-добре. Всъщност защо се е докарала така знае ли се? Болест, или след операцията и да иска не може да спре да слабее.

# 1 372
  • До морето
Това вече на анорексия бие, не вярвам да е от Оз&мп#к.

# 1 373
  • Пловдив
Друга щерка на поп-фолк певица е репортер в Нова Нюз. Рая Ваташка - дъщеря  на Соня Немска и криминален престъпник от началото на демокрацията,  мисля че Янко Ваташки се казваше. Но момичето се справя доста добре като репортер. Няма джуки, екстеншъни, говори правилно и стегнато. Харесва ми!
Ха, вярно, че тоя бандюга бил баща на дъщерята на Соня Немска, не знаех. Не е добър атестат за нея и за детето не е много ласкателно също, иначе момичето да е живо и здраво и да си репортерства.

# 1 374
За мен жените озбърнови са някакви болестно жадни за внимание хора. Особено Кели. Няма да се учудя, ако сегашният ѝ вид е поредната акция за внимание.
А иначе майка ѝ публично заклейми оземпика, нали...

# 1 375
Гугълнах го тоя Ваташки... майко мила, то примат.

# 1 376
  • Бургас
Много ме радва Линдзи Лоън, как се върна към живота. След наркотици, клиники,изцепки намери правилния човек, дете роди.
А Тузара наистина е много секси мъж, дори на тази възраст. Жалко, че някаква глупост е сътворил след наградата на Сара Джесика Паркър. Някакъв неприятен коментар е написал. Но и тя застана зад него, когато го бяха нарочили.

# 1 377
Но и тя застана зад него, когато го бяха нарочили.
НЕ застана

# 1 378
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сара Джесика Паркър си заслужава да опита от собственото си лекарство. Толкова години работят с Крис Нот и накрая, когато поредната me too жадна за пари се нахвърли върху него Сарето първа хвърли камъка и без да им мигне окото щото беше вайръл и модерно трите патици се обърнаха срещи него. Да не говоря в сериала как му убиха героя и накрая даже Кари се чудеше дали не беше грешка. Малко им е даже на триото хейта.

# 1 379
Наистина не го поскрепиха,  обърнаха му гръб. Нито една не се застъпи за него.
Не е случайно, че Ким Катрал не иска да работи повече с тях. Имаше и някакъв конфликт със Сара.

Общи условия

Активация на акаунт