Звездни Компромати - Януари 2026

• 121 065
  • 1 578
  •   49
Отговори
# 1 425
Хю Джакман е предложил брак на Сътън Фостър в Коста Рика
Скрит текст:

# 1 426
  • Glasgow
Моята прогноза за него след развода се оказа грешна 🤐че ще се събере с мъж.

# 1 427
Моята прогноза за него след развода се оказа грешна 🤐че ще се събере с мъж.

И слава богу!
Много щях да се разочаровам.

# 1 428
  • софия
И тук има(ше) кафене с коргита. Все не стигам до него. Много са ми готини. Имаше и сладкарница за домашни любимци. Не знам има ли ги още.

# 1 429
Във Варна имаше кафене с котки, но май затвори миналата година.

# 1 430
И тук има(ше) кафене с коргита. Все не стигам до него. Много са ми готини. Имаше и сладкарница за домашни любимци. Не знам има ли ги още.

https://www.corgicafe.bg/ Simple Smile

# 1 431
  • Glasgow
На кралица Елизабет любимите кучета 🥰коргита

# 1 432
Куче в количка не съм виждала, но това лято видях котка в Несебър, разхождаха я така, а тя се оглеждаше пренебрежително Grinning

# 1 433
  • До морето
Това най-горе в самолета как се е усмихнало за снимка!

# 1 434
  • Glasgow
Куче в количка не съм виждала, но това лято видях котка в Несебър, разхождаха я така, а тя се оглеждаше пренебрежително Grinning
те така си гледат по принцип 🤣🤣🤣

# 1 435
те така си гледат по принцип 🤣🤣🤣
Да, да Simple Smile
Като някоя кралска особа беше, нагласена в количката и гледаща високомерно Simple Smile

# 1 436
Не виждам нищо префърцунено или странно в това, да бутат куче в количка, за много хора е по-удобно.
Като притежател на порода кученце, което много, много не му се върви, а ние пътуваме доста често с него, от месеци търся вариант за удобна и за мен чанта за носене. Сигурно и това го намирате за странно, обаче не е.. Просто е удобство, прибираш го вътре, когато откаже да ходи и се умори. Хората с малки кученца ще ме разберат.
В Италия, сега зимата беше пълно с кучета в колички и най-много удобство имам от това, че си влизаме навсякъде с него, вкл в хранителен магазин.

# 1 437
  • Sofia
Ива Софиянска
Скрит текст:

# 1 438
Е тука вече предобри малко Софиянска. По принцип я харесвам , че не се прави на майка героиня ама да седне в мивката...

# 1 439
Оф... то няма какво да каже човек...

Общи условия

Активация на акаунт