Звездни Компромати - Януари 2026

• 118 266
  • 1 523
  •   60
Отговори
# 1 500
  • Down south
Аз никак не държа да се говори за нея, но така не й ли осигуряваме пълен медиен комфорт? Нея никъде не я критикуват, никъде не се пише, говори за измамните им схеми - ощетяващи оноко болни хора. Само и единствено тук, а ние избираме да мълчим?
Навсякъде я канят, само за да я хвалят, накрая хората съвсем ще забравят за гадостите на Батинкови. А ние тук ще си мълчим.
Присъединявам се към мнението, заедно с останалите харесали го.
Темата с разследването явно умира или умишлено е потушена.
Ако не се коментират ужасните им механизми, цялото нещо ще изчезне. Mrs Death (изключително добро нарицателното) ще продължи да "огрява" публиката с крокодилски усмивки и да плете нови мрежи
Rage

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 05:51 от Daylily

# 1 501
Сестрата на Майли Сайръс - Ноа
Скрит текст:

# 1 502
  • До морето
Не й е лесно и на нея.....

# 1 503
Beckham
Скрит текст:

# 1 504
Добре, че е Бекъм да пооправи вкуса в темата за сутрешното кафе.

# 1 505
Чакай пак да го разваля с любимците ви Телешопови 😁
Скрит текст:

# 1 506
На половина ми го развали, аз харесвам Теа, въпреки че тук не е излезла съвсем добре в лице.

# 1 507
Усмивки в синхрон.

# 1 508
  • на село
Наум с каква коса беше преди? Сега е като анимационен герой.

# 1 509
Ashton Kutcher
Скрит текст:

# 1 510
  • Bayern
Аз никак не държа да се говори за нея, но така не й ли осигуряваме пълен медиен комфорт? Нея никъде не я критикуват, никъде не се пише, говори за измамните им схеми - ощетяващи оноко болни хора. Само и единствено тук, а ние избираме да мълчим?
Навсякъде я канят, само за да я хвалят, накрая хората съвсем ще забравят за гадостите на Батинкови. А ние тук ще си мълчим.
Присъединявам се към мнението, заедно с останалите харесали го.
Темата с разследването явно умира или умишлено е потушена.
Ако не се коментират ужасните им механизми, цялото нещо ще изчезне. Mrs Death (изключително добро нарицателното) ще продължи да "огрява" публиката с крокодилски усмивки и да плете нови мрежи
Rage
И аз все се чудя как точно наказваме сем.Престъпници като ги игнорираме ... Те пращят от самодоволство...Нямат вид на разстроени от нашето ''наказание''

# 1 511
  • София
Именно. Докато съдебната ни система слага чадъри, ние непрекъснато трябва да напомняме за престъпленията.
Това игнориране само им прави услуга, защото очевидно националлните медии няма да говорят за мръсните сделки и точенето на пари.

# 1 512
  • Пловдив
Тая сестра на Майли е Close пу-пу! Уплах ми докара!

# 1 513
Лукас Браво и Мария Бакалова
Скрит текст:
“When the gangster falls in love… but the honeymoon isn’t his.”

📸: Lionsgate (The Honeymoon)

# 1 514
  • Пловдив
Енрике и дъщеричка Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1CxVxQHcHT/
П.п...с шапка в все...май спи с тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт