Звездни Компромати - Януари 2026

• 119 262
  • 1 547
  •   60
Отговори
# 1 515
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз преди смятах, че като не се говори и пише за толкова жадна за внимание особа
така форума добре я наказва. Но вече смятам, че трябва да се пише за тях и всяка
публикация постоянно да включва какво вършат. Никакъв медиен комфорт, никакъв
чадър, никакво жалене. Да се знае, да се помни, форумът е сила, чете се от много хора и така
ако постоянно се вдига шум за тези белким тъй наречената ни съдебна система направи нещо.

# 1 516
Kevin Costner
Скрит текст:

# 1 517
И всички големи деца на Ана и Енрике с бебето
Скрит текст:
Кевин изглежда супер!

# 1 518
Кевин има страхотна осанка ♥️

# 1 519
  • София
Много са красиви децата на Енрике и Ана.

# 1 520
Това ,че не се споменават във тема в която хората се оплюват ,по-принцип,  си е медиен комфорт ,аз например скоро разбрах за случая и то след много недомлъвки  на въпросите ми  и завоалирани отговори.
Нека се знае ,че зад кодовото име г-жа Смърт се крие Антония Петрова  ,която заедно с мъжа си имат фирма за злоупотреба с лекарства за онкоболни заплатени от всички данъкоплатци.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:27 от No_frame bitch

# 1 521
От коментарите във Фейсбук в страницата на предаването личи, че много от хората въобще не знаят за какви чудовищни злоупотреби иде реч. Смелост също липсва, иначе нямаше да се позволява подобни личности да се появяват в национален ефир.

# 1 522
  • Бургас
Аштън Кътчър много добре остарява, искам да го гледам в сериозен филм.Май от продължението на Двама мъже ....ми е запечатан един блудкав образ от него, не че играе зле и там.

# 1 523
Може би трябва отделна тема за семейство Смърт - те определено не са знаменитости, а безчувствени твари, мърсящи земята, но не заслужават комфорт да не се говори за тях и смъртоносната им дейност.
А всички статии за тях и интервюта т.нар миска сама си ги плаща, поръчва, сама си ги пише и послушковците само ги публикуват. Гаранция въпросите в интервю сама си ги и задала и сама ще си отговаря - плаща си жената, за да я изкарват някаква , каквато не е.
Със сигурност не е , което се представя, защото си спомням по времето на руснака, бяха наели дизайнери за градината им и хората им бяха оформили прекрасна грядина с много цветя и растителни видове и тези непохватни мързеливи и алчни същества, даже не бяха поливали, та всичко пожълтя . На жената, която им работеше по градината и се плачеше направо. Те разбирате ли си мислели, че като им направят градината и тя ще е вечно така направена и няма нужда от нищо, включително поливане. Толкова са прости, че няма на къде.
Но това е - Царица- Парица. Те имат един бог и това са парите - друго не признават.

# 1 524
# 1 525
Тогава е нормално тук да не се пише за тях, а да си бъде тема за знаменитости. Благодаря за линка!

Нана Гладуиш е съобщила за появата на кожен рак и то злокачествен. Явно има някакво предразположение към такива неща, защото това и е трети път. Дано са го хванали навреме.
https://blitz.bg/svetski/nana-gladuish-s-tezhka-novina-rakat-se- … _news1130345.html

# 1 526
  • Glasgow
Дано е начален стадий на Нана, кожният е с висок процент на лечимост. Милата...Пише, че е хванат навреме.

# 1 527
В темата за Батинкови, последното мнение е от преди два месеца.
Аз предлагам в следващата тема да има анкета - "за и против" падане на ветото за Батинкови в темата, само и единствено с цел да не се забравят престъпленията им.

# 1 528
Според мен от игнора в светските клюки я боли повече, отколкото дори само за престъпленията им да се пише, защото липсва съвест, а жаждата за внимание е прекомерна.
Така че каквото и да решите като правило за темата, аз ще го уважа, но не бих се включвала повече с коментари. В конкретния случай вярвам в игнора като по-ефективна мярка.

# 1 529
Преди да започна да следя темата тук, дори не подозирах от какво са парите на това "ВИП" семейство

Общи условия

Активация на акаунт